Am un baiat in scoala foarte obsedat de metin :-s. In recreatie sau in drum spre scoala spune:"de abia astept sa ajung acasa sa joc metin"...:-s
TPU e o obsesie de-a mea Il ador pur si simplu.
have a nice day!
Metin 2 e o tampenie, mai mult te plimbi pe acolo ca prostu' in loc ca te lupti.TPU este doar un site.Eu as zice ca counter-strike provoaca marea dependenta(cel putin dupa mine).
Metin2 100% e o prostie de joc am jucat si eu private dar ro e pff nu vi-l recomand.Tpu... nu are cum sa creeze obsesie.
Eu joc metin2 de 2 ani jum si tot n-am sama las de el am lvl 91 si veau sa fac 99 lvl maxim.ce sa mai e cel mai tare joc...app veniti si voi pe metin2fun cel mai tare server privat
Metin2 100% eu sunt super obsedat de el am lv 50 joc in draci am dragon+9 rib+9 media 17%.EU VISEZ METIN2!
Metin2 provoaca o obsesie, eu joc de 3 ani si ceva, eram obsedat era ca un "drog", jucam metin2.r0 si jucand de 3 ani si ceva aveam lvl 89 si dintr'o prosti
e am luat bann acum 7 luni, si de atunci nu am mai jucat! este super jocul! merita incercat... dar vreau sa zic ceva ff inp " nu jucati metin2.private" acolo nu inveti metin acolo este o prostie au strikat adevaratul metin cu privatele
bft