Poate aș putea să iert, dar nu aș putea să uit. Nu m-aș obosi să iert o trădare de genul pentru că știu că n-aș putea să uit, mi-aș aminti în momentele cele mai nepotrivite și n-aș putea să mai fiu complet fericită alături de persoana respectivă. Nici nu se mai pune problema de încredere, nu răspunde la telefon într-o seară și începi să te panichezi. Plus că dacă s-a ajuns la așa ceva e clar că relația avea probleme.
Părerea mea e că nu se merită, mai ușor este să uiți o persoană decât să-ți amintești zilnic o dezamăgire. There are plenty of fish in the sea anywyas.
"Daca relatia ar merge prost si partenerul va comunica dinainte ca ar dori sa aiba o "escapada" o mica aventura de o noapte cu altcineva doar pentru ..nu stiu..sa isi revina? sa se trezeasca?"
Huh? desigur, o alta lula o sa o faca sa revina la mine...
Never again in toate situatiile, fara "studii de caz" cu vecinu, fara iertare si regrete ca n-am ce face cu ele, sa nu-si ceara scuze dupa ce mortu ii pe masa.
Astea sunt prostii, nu cred în faza cu ''hai să luăm o pauză'', nu există așa ceva pentru mine! Mi-a arătat că nu ține la mine, iar eu îi arăt ușa.
Am iertat odată și tot acolo s-a ajuns.N-aș mai face favorul ăsta.
Mi-am dat seama cu timpul care sunt consecințele, și ce-i mai important, că e sfârșitul.
1. Nu.
2. Dacă mi-ar zice că vrea o "escapada" i-aș cumpăra un bilet doar dus spre Paris. Nu o oblig să stea cu mine și e liberă să facă ce vrea.
"Daca relatia ar merge prost si partenerul va comunica dinainte ca ar dori sa aiba o "escapada" o mica aventura de o noapte cu altcineva doar pentru ..nu stiu..sa isi revina? sa se trezeasca?"
L-as lovi la problema si l-as face caine fara creier in calduri. L-as lua la bataie si i-as trage cu papucii in cap! sa se duca sa se imperechieze cu cine vrea si sa stea cu una pe masura!
Din cate stie eu, omul e om, nu e animal. Trebuie sa puna instinctul in slujba ratiunii, nu invers.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: