| Victor453 a întrebat:

O intrebare de interes personal))
Ce fel de utilizator TPU ma considerati pe mine?(intelegent, ce dă sfaturi bune etc.)
Poate este o intrebare egoista, ironata etc., dar imi este interesant si important ce credeti voi!))

Răspuns Câştigător
| Andwta a răspuns:

Consider ca esti un utilizator decent, de treaba, modest si am observat ca iti pasa de problemele celorlalti.

| Victor453 explică (pentru Andwta):

Mersi mult, este placut! Imi pasa, deoarece am trecut si eu prin multe probleme, chiar si in prezent le trec, stiu ca e dureros si greu sa le rezolvi singur, fara sustinerea celorlalti, am trecut eu prin asta si de aceea ma stradui sa ajut si altora, daca nu material, fizic, atunci macar psihic si moral!

| Andwta a răspuns (pentru Victor453):

Apreciez asta. Mult succes in continuare si sper sa iti rezolvi problemele.

| Victor453 explică (pentru Andwta):

Mersi mult!

28 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ca dracusor toata ziua judec si ard pacatosi,m-am plictisit de meseria asta,despre tine ce sa spun,nu te cunosc deloc, nu ti am vazut multe raspunsuri pe TPU, TPU este o comunitate de ajutor resiproc, important e sa vrei sa ajuti pe alti nu sa isi bati joc, vezi ca aia sensibili, cuminti, buni nu intra in regatul meu

| Drimmero a răspuns:

Nu te cunosc, nu pot sa-mi dau cu parerea.

| mentholinks a răspuns:

Imi pare ca nu ti-au placut deloc orele de romana in generala. Ai ramas cumva corigent?

Răspuns utilizator avertizat
| Victor453 explică (pentru falokrat):

Mda, este adevarat, la noi in Moldova, limba romina este o amestecatura de mai multe limbi: franceza, latina, rusa etc

| Victor453 explică (pentru mentholinks):

Daca cinstit, eu nu o duc bine cu gramatica romineasca, mai mult ma pricep la alcatuirea poeziilor, eseilor, caracterizarilor etc

| mentholinks a răspuns (pentru Victor453):

Aha, scuze. Trebuia sa-mi dau seama. "imi este interesant" e prima data cand aud.

| Victor453 explică (pentru mentholinks):

Nu-i nimic, se mai intampla, nu esti vinovat ca esti de lata educatie si la voi in Rominia romina se invata mai bine! Moldova e mai degradata((

| GoldenZenith a răspuns:

Nu ai ieșit în evidență, așa că nu pot sa spun ceva despre tine.
Îmi plac ochelarii tai, asta se pune?laughing

| xerxes1 a răspuns:

Te-ai pieptanat cu frulatorul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comun.Prea sensibil.

| Victor453 explică (pentru anonim_4396):

Mda, este adevarat)) Chiar sunt o fire foarte sensibila)), pentru mine este imposibil sa nu-mi pese de altii, ce spun ei, prin ce trec etc.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Victor453):

Stiu.Pacat))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unul prost.

| TanteMarianne a răspuns:

Ai probleme cu gramatica si cu exprimarea.

Răspuns utilizator avertizat
| ș53fan a răspuns:

Eu unul cred ca esti de treaba mai pe scurt! Nu stiu ce intrebari ai pus saj ce raspunsuri ai dat sau ce mai spui tu ...insa chiar daca nu te cunosc ...imi pari de treaab! Ai whatsapp?

| Victor453 explică (pentru ș53fan):

Mersi) WhatsApp n-am, viber nu lucreaza, numai messenger (daca vrei)

| ș53fan a răspuns (pentru Victor453):

Dar whatsapp... Nu iti poti face? Am si mess, dar nu prea il folosesc, Poate iti vei face whatsapp!

Nu, ii stricat tel si tableta((

| ș53fan a răspuns (pentru Victor453):

Si mess pe ce il folosesti?

Comp, Facebook

| whatevernvm a răspuns (pentru Victor453):

Va cuplati?

| jnkjhkhyiyi79898y98yh a răspuns:

Borac obisnuit