Sincer, am vazut-o si eu dar n-am inteles nimic din pasareasca aia, asa ca am trecut mai departe. Chiar atat de multe limbi straine, nu stiu.
Esti tare... daca oamenii nu stiu sa faca addons pentru cs ce vr u acum? u crezi ca daca intrbi ceva pe site ai sigur un raspuns? Daca vrei neaparat sa-l ajuti dc nu te apuci sa creezi addons-uri pentru sv de cs ca sa-l poti ajuta? Ceea ce vrea el se poate face in 2 moduri : unu mai usor si unu mai greu. Cel mai simplu pentru el este sa se duca in addons apoi in amxmod( in cazul in care-l are instalat) apoi in amx.cfg si acolo sa caute "amx_imessage" si sa inlocuiasca ceea ce este intre " " cu mesajul pe care-l vrea. Iar pe sv o sa-i apara pe mijlocul ecranului mesajul care l-a pus acolo. Mai este inca un mod dar mi-e prea lene ca sa stau sa-l scriu... si oricum daca era asa dornic sa faca asta exista o multime de tutoriale pe net cu sv de cs si alte prostii; dar este mult mai simplu sa pui o intrebare pe un site si sa ti se dea mura-n gura totul decat sa depui un pic de efort; Tipic romanesc...
AlexandraAle121 întreabă: