Nu, multe parfumuri folosesc feromoni care cresc nivelul de atractie. Posibil tu ai un nas mai sensibil si de aceea se intampla acest lucru.
Nu e un fetish si mie imi plac si mi-au placut mereu mirosurile placute.Ar fi mai frumos si mai normal sa nu mai duhneasca tinerii de mirosul de tigara si mai bine sa miroase placut a parfum.Eu nici nu m-as fi maritat daca sotul ar fi fumat, iar cind ne-am intilnit mirosea extrem de placut a ceva after shave foarte fin si toata viata a folosit acel after shave si numai ce simteam mirosul imi declansa o atractie foarte puternica pentru el.Bineinteles nu de aceea m-am maritat, ci pentru personalitatea lui dar mirosul placut a jucat un rol extrem de mare in a simti o mare atractie pentru el toata viata.
Nu cred. Adica, si daca e, ai scapat usor cu asta crede-ma Si pe mine ma atrage foarte tare parfumul si mirosul, nu m-am gandit la asta ca fiind un fetish (Dar eu am o problema mai ciudata, am si probleme cu psihologii lol, adica am ca un otherkin cica
de lup, therian, adica da, m-am documentat si se pare ca asa e dar e stupid, si asta e mai mult o chestie psihica, nu spiritualitate cum spun comunitatea theriana
). Deci daca tu consideri asta ceva exagerat poate ca este, destul de probabil. Dar crede-ma, majoritatea oamenilor au un fetish anume, si mult mult mai oribil ca al tau. Gandeste-te ca am atentat la sinucidere din cauza al meu, fiindca eram sigura ca sunt o persoana oribila.
a fost stupid