| BadAngel3 a întrebat:

* O intrebare idioata vine *

Daca sunt foarte atrasa de anumite parfurmuri sau orice lucru care miroase foarte bine am un fetish? De exemplu, daca un baiat miroase foarte bine, ma abtin cu GREU sa nu reactionez. S-ar putea sa fie un fetish mai ciudat?

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Nu, multe parfumuri folosesc feromoni care cresc nivelul de atractie. Posibil tu ai un nas mai sensibil si de aceea se intampla acest lucru.

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

S-ar putea.

| RAY a răspuns:

Nu,mirosul are legatura cu amintirile atata tot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum reacţionezi?hee hee

| gemeni6226 a răspuns:

Nu e un fetish si mie imi plac si mi-au placut mereu mirosurile placute.Ar fi mai frumos si mai normal sa nu mai duhneasca tinerii de mirosul de tigara si mai bine sa miroase placut a parfum.Eu nici nu m-as fi maritat daca sotul ar fi fumat, iar cind ne-am intilnit mirosea extrem de placut a ceva after shave foarte fin si toata viata a folosit acel after shave si numai ce simteam mirosul imi declansa o atractie foarte puternica pentru el.Bineinteles nu de aceea m-am maritat, ci pentru personalitatea lui dar mirosul placut a jucat un rol extrem de mare in a simti o mare atractie pentru el toata viata.

| FataȘarpe a răspuns:

Nu cred. Adica, si daca e, ai scapat usor cu asta crede-ma laughing Si pe mine ma atrage foarte tare parfumul si mirosul, nu m-am gandit la asta ca fiind un fetish (Dar eu am o problema mai ciudata, am si probleme cu psihologii lol, adica am ca un otherkin cica laughing de lup, therian, adica da, m-am documentat si se pare ca asa e dar e stupid, si asta e mai mult o chestie psihica, nu spiritualitate cum spun comunitatea theriana laughing ). Deci daca tu consideri asta ceva exagerat poate ca este, destul de probabil. Dar crede-ma, majoritatea oamenilor au un fetish anume, si mult mult mai oribil ca al tau. Gandeste-te ca am atentat la sinucidere din cauza al meu, fiindca eram sigura ca sunt o persoana oribila. laughing a fost stupid laughing

| Cristina12457 a răspuns:

Nu.