Nu ar trebui sa-ti faci un cont de rezerva, eu am facut-o pe motiv ca vreau sa fac o impresie buna de pe acest cont(stiu, e o prostie, dar asta sunt eu, preocupata de parerile altora).Nu fa si tu la fel, o sa regreti. Dar nu vad ceva gresit in a avea prieteni virtuali si/sau a-ti dedica o parte din timpul liber aici. Viata inseamna experiente noi. Vrei sa renunti la ceva ce-ai vrea sa faci sau iti place de frica sa nu te atasezi prea mult de acel ceva? Si de ce trebuie sa"dispari"? La un moment dat te vei plictisi, activitatea ta pe site va scadea cu timpul, deci nu-ti fa griji.
Fi tu, sincer si petrece-ti timpul aici din placere, nu din obligatie, dar nu exagera.
De multe ori prietenii virtuali sunt mai sinceri decat cei din viata reala.
Vezi si alte raspunsuri aici, nu poti generaliza, catorva le pasa.
Inteleg si-s de acord, cu cat mai mult investesti intr-un cont, cu atat mai mult ii oferi importanta si se transforma din "anonim" in parte a vietii (de asta si am intrebat de imagine). Nu zic ca-i ceva rau, pe multi asta-i aranjeaza, insa calea ta de a activa pe site ma face curios.
Nu prea ma intereseaza ce imagine am aici sau pe alte site-uri. Totusi nu am avut intrebari / raspunsuri complet stupide, au fost postari normale, eventul amuzante - din punctul meu de vedere cel putin
Eu sunt din 2013... Am vorbit cu multi utilizatori in timpul asta.
Pe cativa ii am si acum la prieteni pe Facebook si vorbim din cand in cand.
Nu are rost sa stergi contul cand poti sterge intrebarile.
*la raspunsuri nu se uita nimeni... eventual doar la ultima pagina *
Inteleg si-s de acord nu-i nimic rau in avea prieteni online si a te atasa mult de un site/joc online, insa am zis ca nu vreau sa investesc mult in asa ceva, pentru ca asta ia mult timp. Din cateva minute la pauza se transforma in cateva ore in fiecare seara. Sau cel putin asa fac eu cand ma atasez sau imi place foarte mult de ceva, devin cam dependent x.x
Poti invata sa-ti controlezi aceasta dependenta, dar nu poti rezista decat o perioada fara a sta aici, corect?
Adica da, dupa mult timp te vei obisnui.
Dar intre timp, dupa multe ezitari, ajungi acasa, pui mana pe telefon si ziua urmatoare te trezesti...tot pe telefon raspunzand la intrebari pe TPU sau punand intrebari.
Mie mi se intampla zilnic, si eu am vrut sa ma las si a fost mai rau.
TPU=cancer;-;
Unica ce mi-as dori e sa fi fost un compartiment unde sa poti scrie povestiri/intamplari aici. Nu stiu daca ai simtit asa ceva in timpul in care ti l-ai petrecut aici, sa vrei pur si simplu sa scrii ceva ce simti, ce ti s-a intamplat azi, etc fara ca sa pui o intrebare. Ca un mic blog. Eu ma gandesc sa "pun o intrebare" si acolo in forma de raspunsuri sa-mi scriu povestirile. Unica ce-mi fac griji e sa nu-mi stearga "intrebarea sau raspunsurile" adminii pentru ca "nu-s la tema". Tu ce crezi? Tu stii mai bine adminii aici.
Am simtit intotdeauna asta, am ceva probleme si m-am saturat sa le spun mereu sub forma unei intrebari...
Cred ca ai ai dreptate, dar din pacate TPU nu e un site unde poti spune ce simti, aici doar pui intrebari si dai raspunsuri...
Exista diverse site-uri pe care poti vorbi cu altii despre problemele tale, fara a cauta o rezolvare, doar din dorinta de a-ti exprima sentimentele si trairile.
Cat despre ce cred eu...
Cand imi spuneam problemele in loc sa pun o intrebare majoritatea acelor"intrebari" ramaneau pe site, dar din pacate asta mi se spunea in jumatate dintre raspunsuri:
"Care e intrebarea?"
Nu sunt sociabila, nu vorbesc cu adminii sau cu alte persoane de aici, doar incerc sa ajut.
Intreaba pe cineva caruia ii place sa socializeze...
Daca vrei sa-ti spui micile povestiri si intamplari o poti face si aici, dar vei fi dezamagit.
Um Nu prea vreau sa intreb oamenii, ca n-as pre vrea toti sa stie de "intrebarea" mea secreta cu povestiri xD Ce tine de alt site, daca plec, plec cu totul =P As vrea sa fiu doar pe unul si sa nu am prieteni si aici si acolo si in fiecare zi sa verific amandoua site-uri s.s.m.d Insa mersi pentru sfat
Normal ca isi pasa de imaginea ta dupa un timp si da isi pasa daca cineva daca te critica dar critica rationala prin dovezii nu de aia rautacioasa menita sa te jigneasca, critica e buna daca scopul ei nu e jignirile si aducerea de noi informati, mai multa stiinta