| Deea4Deeutza a întrebat:

O intrebare pentru baieti : La ce va uitati prima data la o fata?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

La sirete

| AlexanderAdrian a răspuns:

La figura.

| Dariusuu a răspuns:

Mă uit să văd dacă are ceva în cap. Dacă n-are atunci degeaba e frumoasă, degeaba e sexy, degeaba e naturală sau mai ştiu eu ce.

Acuma să nu săriţi pe mine că nu există tipii care se uită la suflet vă rog eu.

| Ibrahimovic a răspuns:

Pai cand o vezi pentru prima oara, n-ai cum sa te uiti la altceva, decat la aspectul fizic. Daca intri in conversatie cu ea, bineinteles ca te intereseaza si caracterul ei.
Asta in cazul meu... laughing) big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am ceva in special care ma uit prima oara, dar sa stii si tu, se zice ca prima oara observam sanii si dupa restul laughing. chiar as da link dar numai stiu unde am vazut asta.

| Madayna a răspuns:

Iti zic eu, ne analizeaza din cap pana in picioare.

| Flory1243 a răspuns:

Buna.Stiu ca nu sunt baiat dar imi spun si eu parerea. Daca as fi baiat m-as uita la ochi. Ochii sunt cei care exprima cel mai bine ceea ce simte un om, asadar daca stii sa citesti in priverea fetei vei putea analiza sansele pe care le ai pentru o eventuala viitoare relatie.
De asemenea ochii exprima frumusetea interioara si complexitatea...

| Maximilian191 a răspuns:

Prima data la aspectul fizic in general, dupa vedem daca aveti ceva in cap ( sau ochii, sunt foarte expresivi)

| catalinemanuel a răspuns:

Pai prima data dupa parerea mea, se uita daca la fata, apoi daca este ingrijita, si dupa aceea se uita la trasaturile fizice, morale etc...

Întrebări similare