E o trăsătură genetica,complexe de mărimea penisului,înălțimi,bogăției,astea ajuta la reproducere iar voi aveți cu fundul,sânii,parul,celulita,înălțimea,e cv normal și să nu fim ipocriti că nu contează nimic,numai visați la idealisme, contează înălțimea,penisul, fundul, a fii gras, a fii urat, preferam idealismul că suntem ipocriti
Hmm... punctul de vedere al lui C.G. Jung (cel care a inventat conceptul de complex) este ca daca lecuiesti pe cineva de complexe, ala devine o leguma.
Acum, daca e sa intram in detalii tehnice, pentru Jung un "complex" inseamna o bucata a personalitatii care a fost rupta de restul Ego-ului si se dezvolta separat si trebuie "reintegrata" pentru o dezvoltare sanatoasa. Nu-mi amintesc sa fi sustinu vreodata ca devi "leguma" daca scapi de complexe.
Cu totii am fost complexati cred ca si intens, mai ales la adolescenta, cand hormonii si emotiile atingeau cote maxime. Cine zice ca nu, minte sau nu stie. Insa cu siguranta a fost complexat intr-o perioada din viata lui.
Dar daca vorbesti despre momentul acesta, eu unul, am depasit toate complexele. Cine nu ma place, poate foarte bine sa-si vada de drum. Dupa ce treci de anumite incercari in viata si experimentezi anumite greutati, complexele o sa ti se para ceva foarte stupid. Ce rost are sa-ti faci griji despre cum arati sau despre cum te vad ceilalti oameni, daca tu ai supravietuit sau chiar ai iesit invingator din niste situatii complicate in viata?
Complexele nu țin de gen ci de personalitate. Eu am reușit să scap de complexe prin introspecție, viața e mult mai frumoasă fără ele. Cunosc destui bărbați care par a nu avea nici un complex deci este posibil și chiar de dorit să le eliminăm.
Nu ai de ce sa fi complexat, fiecare om e unic si minunat în felul lui, atât timp cât nu faci rau intenționat nimănui.
anonimuser1 întreabă:
Cipi1212 întreabă: