Probabil ca din lene si comoditate
cred ca toate raspunsurile sau se afla la un clik distanta, uneori nu este asa
internetul ca internetul dar o carte tot o carte ramane
eu una acum vb din punctul meu de vedere sora-mea mai intai imi pune teancul de carti in brate si imi spune na si rasfoieste
ce-i drept si mie cateodat mi-e lene sa dau fuguta pana la biblioteca sa caut ce imi trebuie
mi-am dat seama de ceva internetul nu te ajuta sa fi mai destept decat esti
cel mai bine un copil intelege si invata atunci cand cauta singur o posibila rezolvare
Hmmm...iti dau dreptate! Scoala nu se prea face in Romania(in general, daca stai sa te gandesti, mai ales ca acum multi vor sa intre in greva), iar la liceu daca esti in clasa a 11a(cum sunt eu), iti spune profesorul:"Nu-ti convine? Doar 10 clase sunt obligatorii", deci mare lucru nu e...
Eu una stiu ca la noi la romana se cer lecturile, faptul ca nu le citim toti e partea a2a, dar ne da si teste din ele(uneori), dar la cat discutam despre o anumita lectura in clasa ne ajunge sa ne facem o impresie, dar nu tine loc de carte! Mai nou cam toti se uita la film si nu mai citesc cartea, insa filmul nu e ca si cartea, caci unele lucruri sunt schimbate...
E bine de auzit ca la faculta se pune accent pe carti, sunt curioasa daca va fi la fel cand ajung si eu acolo
PS:Tocmai ieri am fost la biblioteca(nu-i o rusine, cum o vad multi)
Intrebarea mea de acum cateva zile suna cam tot asa. A fost suspendata... Problema este ca-i greu sa-ti dai seama cand esti tanar ca toate materiile astea sunt de folos, si nu in primul rand pentru ce inveti efectiv, ci pentru ca te invata sa inveti. Si sa stii unde sa cauti si sa sortezi informatiile relevante. Sa scrii in bara google e mai simplu. Ce va fi mai tarziu, vai de ei. Creiere neantrenate.
tenda întreabă:
Bogdan26071999 întreabă: