| NoOne18 a întrebat:

O intrebare pentru fete:Am 14 ani si nu mi-a venit menstruatia, mamei mele i-a venit la 18, bunicii si matusii din partea mamei i-au venit la 15. Si mie una mi-e frica sa-mi vina intr-un loc public sau cand sunt in apa (eu locuiesc la mare si vara, zilnic ma duc pe plaja si inot tot timpul fara sa stau pe uscat)Intrebarea e, voua inainte sa va vina manstruatia cu 1-2 ore sau cateva zile inainte nu va durut ceva? burta, sanii? Sau orice altceva?

6 răspunsuri:
| Biiskrem a răspuns:

Pe mine nu m-a durut nimic, a fost la 12 ani.
Chiar dacă ai fi într-un loc public și nu acasă, nu trebuie să-ți umpli capu' cu asemenea griji. N-o să fie ceva de genul Niagarei, o să fie o picătură, două de sânge. Vorbește mai mult cu mama ta, o să te îndrume happy
O seară frumoasă.

| NoOne18 explică (pentru Biiskrem):

Am intrebat-o doar daca inainte sa-i vina menstruatia o durea ceva sau un semn, si a zis ca o dureau sanii si burta inainte cu 1-2 ore sa-i vina.

| Biiskrem a răspuns (pentru NoOne18):

Pff. Să vezi ce mă zbenguiam prin casă, n-aveam treabă laughing Ce naiba, era 24 decembrie...

| NoOne18 explică (pentru Biiskrem):

laughing)

| rememberme24 a răspuns:

De obicei,inainte de prima menstruatie apar niste semne(durere mica de burta,secretie mica de lichid alb-galbui, aparitia cosurilor mari la nivelul gurii etc), dar sunt si cazuri in care nu simti nimic(de exemplu la mine).In orice caz, incearca sa porti pantaloni de culoare mai inchisa (negru, albastru inchis) si ia-ti mereu la tine un absorbant in geanta(pentru orice eventualitate)

| BrownyBrown55 a răspuns:

Inainte sa-ti vina menstruatie ai anumite semne. Eu prima oara am simtit de dimineata, iesise un lichid maroniu in cantitate mica, asa ca am luat un absorbant, iar urmatoarea zi s-a intamplat. E cea mai nasoala chestie, dar treci peste... eu am patit-o la scoala si aveam pantaloni deschisi(e neregulat). Deci toata clasa a stiut chestia cu pricina. Nu prea mi-a pasat deoarece am avut momente mai jenante, dar baietii sunt prosti. Concluzia: sa nu porti pantaloni deschisi cand esti pe stop.