| Pisoiul a întrebat:

O intrebare pentru numai si numai femei. Pot sa raspunda si barbatii dar as aprecia daca ar raspunde mai mult femeile. Ce tip de barbat preferati?
a)Cu bani, egoist, insensibil.
b)Gingas, Alintat, simpatic, vesel ce isi exprima sentimentele.
c)Sarac, bun, lipsit de respect, respectuos cu femeile.
Dece unele femei isi bat joc de sotii lor? Ele cred ca suntem toti la fel. Eu nusunt.Eu sunt mai alintat si gingas.
Spre exemplu la unele femei le plac barbatii cu muschi.Nui asa?
Dece le plac barbati cu muschi care pot oferi numai placere dar nu si o familie fericita pentru ca acestia sunt mult pres insensibili(ca piatra).
Prin urmare nu un baiat plangacios e mai bun?

Răspuns Câştigător
| stejara2 a răspuns:

Sarac,respectuos cu femeile! Banii se pot face impreuna! dar respectul daca nu il are in sine de mic,e degeaba,nu il mai poti schimba!
Ce iti foloseste sa ai o lume intreaga la picioare daca el isi va bate joc de tine?
Avand bani,isi va zice in sine:pot avea si amante cate vreau,caci soata va sta cu mine pentru bani! Si uite asa devii ultima roata la caruta, si e pacat de tine! Ajungi sa te scarbesti de avere, si te gandesti:mai bine mai sarac, dar fericit!

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Prefer barbatii di categoria. jumatate B,jumatate,C, si sa nu aiba muschi falsi dar nici sa l duca vantu de slab, si un pic plangacios

| Downfall a răspuns:

Normal că b-ul şi parte din c (bun, respectuos)
Si să ştii că nu toate fetele/femeile preferă pe cei cu muşchi şi cu un munte de bani, dacă tu ai întâlnit doar aşa fete, e altceva. Dar există şi cele cu picioarele pe pământ care vor doar pe cineva care să le iubească, să le respecte şi cu care să se simtă bine tot timpul, asta e cel mai important.

| Coryna999 a răspuns:

Prefer de la a)bani de la b)gingas, simpatic, vesel c)b respectos cu femeile si iubitor nu conteaza daca are muschi sau nu conteza cel mai mult sa fie iubitor si gingas cu persoana iubita asta e ce mai important