| ALEXXXL19 a întrebat:

O intrebare poate si un raspuns.
Am ajuns la intrebarea am probleme cu fetele sau ce se intampla ca nu am succes cu ele am 24 si inca singur unde sau de ce nu gasesc o fata cu care sa fac o familie o relatie de lunga durata, nu glumesc asta e povara nu problemele mediacale de sanatate bani am nu sunt o problema dar nici nu ma dau afara din casa

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pur si simpli nu au gasit persoana potrivita. Vorbeste cu subconstientul tau, ce vrei cu adevarat?

Ca te asigur, daca vrei orice fata, numai fata sa fie, poti sa gasesti oriunde, si pe la coltul strazii una. Dar una care sa fie pentru tine, cu care sa te intelegi, poate este mai greu.
Nu trebuie neaparat sa cauti, cand o sa fie momentul o sa fie. Dar depinde si de unde vrei sa vina, daca vrei sa fie ca tine. Din ce locuri ai vrea sa fie, ce ai vrea sa faca, cu ce persoana crezi ca te-ai intelege? Ca de exemplu, poti merge chiar acum intr-un club (daca ar fi si deschise, si sa gasesti pe cineva acolo, dar poate tu nu vrei asa).
Asa ca ce iti ramane de facut, frecventeaza sa faci lucrurile care ar avea acleasi numitor comun cu acea persoana, dezvolta-te, munceste, fii deschis si nu in ultimul rand, amuzant.

Mai mult, noi nu avem cum sa te ajutam happy.
Bafta sa ai!

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Aspectul fizic este validarea, daca nu atragi sexul opus vei fii mereu respins, asta e adevarul nu vrajeli cu sufletul conteaza ca nu iti da nici una o sansa sa te cunoasca daca nu e atrasa de tine, soluția este sa bagi bani in tine, sa slabesti, sa faci sala, o operație estetică, vezi de dantura ta, desigur vezi si de carti despre cum sa comunici ca bag de seama ca social nu esti, trebuie sa te dezvolti asta e soluția sa cresti stima de sine sa ai încredere in tine

| Celcestietot a răspuns:

Implică-te în relații serioase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stârni dragostea până nu vine ea.
Unii sunt predestinaţi să fie singuri până la bătrâneţe sau până la moarte, iar alţii să-şi găsească partenerul de viaţă mai târziu, chiar la bătrâneţe.

| ALEXXXL19 explică:

Sa băgat la cap slăbesc iară de la 101 la 70 și bag la cap prosti? Am 101 kg de la probleme de sănătate grave care se puteau lasă în timp cu moartea

| anonim_4396 a răspuns (pentru ALEXXXL19):

Viata nu se rezuma la fete. Daca pana la 24 de ani nu ai avut prietena nu o sa ai nici la 40.
Daca esti disperat lucra/fa rost de bani si vezi ca o sa ai parte de ***, pana iti papa banutii.