| SunShine a întrebat:

O parere ce inseamna pentru voi prietenia?

Prietena mea cea mai buna nu ma intelege de multe ori cand ii spun vreo problema din familie sau ceva de genu se supara foarte repede si cred ca stie cum e o prietenie adevarata...

3 răspunsuri:
| flower a răspuns:

Un prieten bun iti este o persoana care te intelege, te asculta, te dojeneste atunci cand considera ca ai facut un lucru mai putin bun fara a te face sa te simti ultimul om, te protejeaza de rautatile celor din jur, iti da sfaturi bune pentru tine, iti este aproape la bine, dar si la rau...nu degeaba exista zicala " un prieten bun la nevoie se cunoaste". Un prieten bun te asculta rabdator, iti ofera consolare si sprijin. Fata de care vb tu nu iti este prietena buna...nici macar prietena. Ai face bine sa iti indrepti atentia si afectiunea spre o alta potentiala "prietena buna"happy
Mult noroc si nu uita..."cu rabdarea treci si marea, dar cu raul nici paraul"

| PrivateGod a răspuns:

Sincer, nu cred ca ma simt capabila sa definesc "prietenia" deoarece nu am avut niciodata parte de ea.Adevarat? Dalaughing. Legat de "prietena ta cea mai buna" care nu iti intelege anumite probleme, gandeste-te, chiar iti este prietena?=]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O prietena buna inseamna mai mult ca o sora nu te vorbesete de rau chiar daca ai facut anumite greseli in viata.Nimeni n-are drebtul sa te judece numai dumnezeu.