anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O persoană care are momente în care plânge este considerată slabă?

Răspuns Câştigător
| d0pex a răspuns:

Nu este considerata slaba, din contra, este considerata mai puternica decat celalalte.

20 răspunsuri:
| anss23 a răspuns:

Nu are legatura slabiciunea cu plansul. Si persoanele puternice, si cele slabe pot plange. E doar o modalitate de a te descarca atunci cand esti depasit de o situatie sau cand ai constiinta incarcata de ceva.

| Drimmero a răspuns:

E considerata sensibila, adica nu e considerata ci asa ii este natura persoanei, dar nu neaparat slaba,, asa e setata sa se descarce emotiv.

| T0T a răspuns:

Nicidecum.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Tine minte data in care a fost intrebarea, te va ajuta sa te consolezi p-aici,, stii tu cand

| J0B0MAT a răspuns:

O persoană nu plânge pentru că e slabă, ci pentru că a fost puternică prea mult.

| WaterDrop a răspuns:

Era o melodie parca "si baietii plang cateodata". Este considerata slaba de catre cei care nu sunt capabili sa gandeasca mai mult de atat.Plansul este o descarcare absolut normala. Absolut toti avem nevoie de asa ceva cateodata pentru a ne elibera. Legatura intre plans si faptul ca ar fi o slabiciune, este prost facuta de catre societatea in care traim, nimic mai mult.

| ShaOfHatred a răspuns:

"Demons do not cry. You became a demon, because you couldn't cry anymore right? Humans cry and when their tears finally run dry, there's nothing left, but a demon or a monster and one final prayer for death."

| syd a răspuns:

Nu stiu ce legatura are greutatea cu plansul

| Anuket a răspuns (pentru syd):

Nu la greutate mă refer.

| LoveSleep a răspuns (pentru syd):

Ești pe val =]]

| syd a răspuns (pentru LoveSleep):

*blushes* mersi

| anonim_4396 explică (pentru syd):

E mai ieftin si mai sanatos sa slabesti plangand, decat cu pastile.

| syd a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, dar zicea ca are momente cand plange. ca sa slabesti plangand trebuie sa ai momente cand nu plangi

| Anuket a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi în cazul ăsta, aș deveni schelet... și deja mi se reproșează că sunt prea slabă, dar oricum mersi❤

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Unii asa cred, dar eu nu-s de acord. Plansul e ceva normal, nu semn de slabiciune. Absenta permanenta a lacrimilor e anormala.

| Anuket a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, plus că lacrimile curăță ochii laughing.

| anonim_4396 explică (pentru Anuket):

Da,asa e.

| ambicio a răspuns:

Categoric nu.

| Kathrinex a răspuns:

Da, e considerata slaba. Dar fiecare are nevoie sa se descarce intr-un fel si plansul e o metoda. Deci, de fapt nu e o persoana slaba neaparat.