Nu este considerata slaba, din contra, este considerata mai puternica decat celalalte.
Nu are legatura slabiciunea cu plansul. Si persoanele puternice, si cele slabe pot plange. E doar o modalitate de a te descarca atunci cand esti depasit de o situatie sau cand ai constiinta incarcata de ceva.
E considerata sensibila, adica nu e considerata ci asa ii este natura persoanei, dar nu neaparat slaba,, asa e setata sa se descarce emotiv.
O persoană nu plânge pentru că e slabă, ci pentru că a fost puternică prea mult.
Era o melodie parca "si baietii plang cateodata". Este considerata slaba de catre cei care nu sunt capabili sa gandeasca mai mult de atat.Plansul este o descarcare absolut normala. Absolut toti avem nevoie de asa ceva cateodata pentru a ne elibera. Legatura intre plans si faptul ca ar fi o slabiciune, este prost facuta de catre societatea in care traim, nimic mai mult.
"Demons do not cry. You became a demon, because you couldn't cry anymore right? Humans cry and when their tears finally run dry, there's nothing left, but a demon or a monster and one final prayer for death."
E mai ieftin si mai sanatos sa slabesti plangand, decat cu pastile.
Da, dar zicea ca are momente cand plange. ca sa slabesti plangand trebuie sa ai momente cand nu plangi
Păi în cazul ăsta, aș deveni schelet... și deja mi se reproșează că sunt prea slabă, dar oricum mersi❤
Unii asa cred, dar eu nu-s de acord. Plansul e ceva normal, nu semn de slabiciune. Absenta permanenta a lacrimilor e anormala.
Da, plus că lacrimile curăță ochii .
Da,asa e.
Da, e considerata slaba. Dar fiecare are nevoie sa se descarce intr-un fel si plansul e o metoda. Deci, de fapt nu e o persoana slaba neaparat.