| chiftelutacrocanta a întrebat:

O persoana care ti-a facut rau de cateva ori o numesti o persoana rea? Incepi sa-ti fie frica de ea si o ignori sau chiar te ascunzi de ea? Totusi acea persoana ti-a facut rau doar de cateva ori, de ce ai crede ca acea persoana ti-ar face rau in continuare? Te gandesti la ce ganduri rele poate sa ascunda acea persoana? Dar de unde sa stii daca acea persoana are ganduri rele? Ii poti spune unei persoane ca e rea doar dupa cateva fapte rele pe care ti le-a facut?

2 răspunsuri:
| Choasmakerangel a răspuns:

Poti sa o omori si sa te asiguri ca nu-ti mai face rau.Da e naspa daca te prinde politia. Oricum,oamenii in general sunt prosti si rai,singura diferenta dintre un om si un animal e ca animalu' are mai multe drepturi sa traiasca, imi este mila de planeta ca trebuie' sa ne suporte, fiinte care se critica una pe cealalta, ca ala se imbraca asa si celelalt asa, ca unu are nu stiu ce orientare sexuala, persoane care stau in puf si multe altele care mor in fiecare minut de foame si ce mi se pare cel mai prostesc e faptul ca majoritatea oamenilor venereaza ceva inexistent crezand ca exista...cu toate ca vad care-i realitate, da' dupa cum am spus, multi vad decat partea buna si daca ei o duc bine incep sa spuna''viata e frumoasa'' fara sa se gandeasca ca de fapt nu e asa.

| AlinaMelisa a răspuns:

Depinde la ce te referi cand spui ca ti-a facut rau, sa te ascunzi nu este nici o data o solutie chiar daca pe moment pare cea mai buna idee, mai bine incerci sa discuti deschis cu persoana respectiva sau cel puti sa afli cumva ce vrea de la tine sau ce problema are, de cele mai multe ori persoanele de genu ori sunt tratate la fel ori pur si simplu au ceva pe suflet sau asa sunt ele. Este cel mai bine sa tratezi totul cu putin cap inainte sa actionezi, si da ii poti spune ca este rea daca asta simti si daca nu iti e frica de urma ...in cel mai bun caz discuta cu cineva despre asta! Bafta

Întrebări similare