| Andreea_Brandus_1995 a întrebat:

O persoană îmi poate vedea mesajul de pe Wapp, dar după să îmi apară ca și cum nu l-ar fi văzut?

7 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Da, debifeaza sa nu apara seen-un dat.

| Andreea_Brandus_1995 explică (pentru Drimmero):

Și cum poate face asta?

| Drimmero a răspuns (pentru Andreea_Brandus_1995):

Intri la cele 3 puncte din dreapta sus--> setari->confidentialitate> confirmari de citire apesi pe butonul ala si asta e tot

| Andreea_Brandus_1995 explică (pentru Drimmero):

Am dat așa, însă nu îmi apare nicăieri setări și confidențialitate.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Andreea_Brandus_1995):

Atunci cand intrii in WhatsApp, ai trei puncte sus. Dai pe ele, apoi pe Setari. Dupa pe Cont > Confidentialitate.

| al0o0o0 a răspuns:

Poate sa vada mesajul din notificari.Nu cred ca este posibil sa dea seen in conditii normale si sa apara dupa cumva ca nu l-a vazut.

| summergirl345 a răspuns:

Pe Wapp sunt acele 2 bife ✔️✔️ la mesajul tău. Dacă e o bifă la mesajul deja trimis (✔️) atunci mesajaul tău a fost trimis cu succes, dar pentru destinatar încă nu a primit mesajul încă (n-are net, baterie descărcată etc.), dacă ai 2 bife la conversația ta (✔️✔️) atunci mesajul tău a fost trimis cu succes și destinatarul l-a primit fără probleme, iar dacă la mesajul tău apar 2 bife cu albastru (☑️☑️) atunci destinatarul ți-a văzut mesajul. Destinatarul nu îți vede mesajul dacă respectivul mesaj n-are 2 bife albastre lângă. Sper că a fost de folos explicația mea!