Trebuia facut raport din aplicatie ca nu ai primit comanda si iti dadeau voucher sa comanzi altceva de banii aia. Cat priveste furatul, is destui si in alte tari. In America curierul iti lasa coletul in fata usii daca nu te gaseste. Daca il cineva de pe prag si nu il vede nimeni...ghinion.
O fata din alta localitate a dat comanda, i-am zis sa ii sune și nu a vrut! Ii e frica de oameni, ii place sa fie luata de proasta.
Eu am probleme cu nervii și fac rău nu vreau sa mă duc peste shaorma aia ca fac scandal! Numai la noi se întâmplă așa ceva! Suntem o țară de țigani, de hoți ordinari! Lumea zice ca sunt agresiv, dar uite și tu de ce devin așa mă provoacă societatea! Odată o sa bat rău pe cineva o să mă închidă probabil dar nu mai suport!
Poți să suni şi la Glovo, dar şi de la firma de unde aduc cei de la Glovo că nu ți s-a adus comanda completă
Nu mi s-a adus nimic
Uite așa ajungi la închisoare din cauza unor idioți care își bat joc! Mă pis pe ei de 30 de lei dar e vorba de gest, e înșelăciune! Daca comandam eu făceam urat! Asta e Romania, tara in care daca ești cuminte ești luat de prost! Eu m-am saturat sa fiu un om bun.
Cum să faci închisoare? Pentru faptul că îi întrebi de ce nu ți s-a adus comanda cum trebuie?
Că îi iau la bătaie! Mi-a ajuns și mie,odată greșești ok, înțeleg, dar de mai multe ori e intenție rea! Sa fie in bafta lui celui care mi-a mâncat shaorma. Nu mai mă deranjez că și așa găsesc ei motive sa nu mai îmi restituie banii, românii sunt exact că țiganii, hoți!
Mă aflu într-o perioadă horror a vieții și nu mai tolerez așa ceva.
O sa șterg Glovo numai dau comenzi de astea de acum in colo! Cumpăr eu direct din magazin sau ce o fi.
AdeAdelina578 întreabă: