| Hexiled a întrebat:

O persoana poate sa ramana indiferenta cand isi aduce aminte anumite momente din viata sa? Fie ele bune sau rele.
"Amintirile nu ne mai pot omorî; cel mult pot face o rană să doară şi să sângereze din nou."

― Octavian Paler

Ma gandesc la acest citat, ca acea rana poate fi nostalgia, sau in caz ca e o amintire cu ceva negativ poate fi tistetea sau vinovatia acea rana.
Credeti ca am putea face cumva sa tratam aceste amintiri, sau sa le uitam, sau sa le acceptam, sau sa ne putem revansa cumva de o persoana cu care avem acea amintire?

7 răspunsuri:
| syd2 a răspuns:

Si care ar fi rostul revansei, daca de la asta ar putea sa-ti apara si mai multe amintiri atrocioase.

| Hexiled explică (pentru syd2):

Da, acum ma gandesc ca nu si-ar avea locul. Amintirile sunt ca o umbra care ne urmaresc pana murim. Stau acolo ascunse in straturile ascunse ale memoriei si apar una cate una la iveala din cand in cand, si aduc cu ele starile si sentimentele aferente

| syd2 a răspuns (pentru Hexiled):

Totusi cred ca e mai bine sa ai amintiri decat sa ai Alzheimer.

Sincer la ce fel de persoana sunt, prefer un accident de masina in care sa mor ori sa mi pierd memoria. Habar nu am cum sa mai privesc anumite lucruri, sunt un terminat

Phah, stai calm, all is fine. big grin

M-am gandit sa merg si la psiholog

Nici mie nu mi-ar strica, ca eu is paranoic ipohondric si complexat.