Nu chiar.dar tot aia e:-J
Timpul vindeca tot.Dar trebuie sa il ajuti si tu,sa te educi pe tine asa incat sa nu-ti mai stea gandul la el/ea toata ziua,si sa profiti de ocaziile de a face si altceva(de vremea frumoasa,de invitatiile prietenilor)
Iar atunci cand simti nevoia sa plangi o faci, te descarci, dar sa nu uiti sa te opresti.
Da,cred ca toata lumea trece prin asta la un moment dat si pentru a trece peste uni isi gasesc imediat un alt partener alti incerca sa uite persoana respectiva cu ajutorul amicilor iar eu de exemplu mi s-a intamplat odata acest lucru am plans 3 zile la rand dar dupa aceia am realizat ca alegerea de a ma desparti a fost una buna pentru ca daca am facut-o am facut-o cu un motiv bun nu sunt masochista sa stau langa cineva care ma face sa sufar si mi-am impus singura sa nu mai sufar dupa o persoana care nu merita
Normal toata lumea a trecut prin asa ceva.pai poti sa stai si sa iti lingi ranile si sa incepi o relatie ok vindecata de fosta sau poti sa o incepi asa suferind.In ambele cazuri te vindeci in primul mai greu in al 2 mai repede.Interesant ar fi daca sti sa transformi durerea pe care o simti in ura si dispret(este cea mai rapida varianta(personal nu o recomand pentru poate avea efecte secundare asupra ta).
Bafata si vindecare rapida.
Nimic... Nu ai ce face. Lasi timpul sa treaca peste, el e singurul care te poate ajuta, si o terta persoana care chiar sa te iubeasca
Nu trec prin asa ceva, dar cand mi se va intampla as vrea sa fiu pregatita si sa stiu cum sa trec mia departe fara a suferii prea mult
Nu ai ce face! E greu, e chiar greu! Mie mi-a luat 4 ani sa uit de o despartire, iar apoi am zis STOP! Am incercat absolut totul si am reusit sa uit, dar nu tot! Mai tarziu a intrat altcineva in viata mea si am uitat de tot, dar apoi inca o despartire! Acum nu stiu pe cae sa o uit prima dar stiu ca pot si ca am invatat la timp sa spun STOP! E bine sa suferi, dar nu uita sa te opresti!
MalinaC întreabă: