| 愛日本 a întrebat:

O prietenă de-a mea vrea să se sinucidă pentru că are probleme cu familia la sora ei care are peste 17 ani ii dă bani iar ei care nu are nici măcar buletin nu ii da şi de aceea vrea sa faca acest lucru. I-am explicat de sute de ori sa nu faca acest lucru, ea plange pentru un telefon nou dar alţii plâng că nu au ce mânca. Vă rog ajutaţi-mă cum să o îndrum spre calea cea bună.

34 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Dacă e suficient de proastă să se sinucidă pentru așa ceva sincer își merită soarta.
Și un sfat pentru tine, nu te înconjura de proști că ajungi ca ei.

| hate1t4ll a răspuns:

Vad ca e deja pe calea cea buna, unde sa o indrumi?

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Chiar le trebuie inchis netul copiilor sub 10 ani straight face

| ??? explică (pentru XxXBlackVampireXxX):

Tu fraieră sunt chiar mai mare decât tine aşa că taci din gură.

| Mitsuri10 a răspuns:

Uite,dupa parerea mea cred ca ar trebui sa te duci la parintii ei si sa vorbesti cu ea.Si explica-i ca sora ei e mai mare si de aceea primeste bani.Deci asta a fost sfatul mau. Sper ca te-am ajutatwinking.

| adisuper a răspuns:

Şi tu de ce nu o laşi? Este dreptul ei :p viaţa este un privilegiu, nu o obligaţie, ieşim din ea cand vrem.

| DorelSudoru a răspuns:

Dupa cu telefonul' e de pe facebook nu? Mars retardato/ulr, n se fac glume despre asa ceva

| ??? explică (pentru DorelSudoru):

A dat-o la ştiri, fată de 13 ani care s-a sinucis!
Mulţumesc mult pentru ajutor şi răspunsurile care cred că fac mişto mulţumesc oricum! Am încercat sfaturile voastre dar cele mai multe sunt la mişto.

| anonim4565 a răspuns (pentru ???):

Serios? tu glumesti?

| LionelAndres a răspuns:

N am inteles nimic. Ar trebuii inchis netul copiilor sub 10 ani!

| ??? explică (pentru LionelAndres):

Ce stupid şi nefolositor poţi fii, e o chestie serioasă de viaţă şi de moarte dacă nu ai ceva folositor de spus mai bine taci din gură, şi dacă te intereseaza da şi eu sunt de acord cu ''inchis netul copiilor sub 10 ani''.

| xname23 a răspuns:

Doamneee! la cat e de imatura, nici nu ma mir ca nu i se dau bani! nici un motiv nu e suficient de puternic pentru suicid dar asta e de-a dreptu ridicol.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sinuciderea nu rezolva problemele ci le complica!

| RelaţiiCuClienţii a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu complică nimic, doar mori.

| anonim4565 a răspuns (pentru RelaţiiCuClienţii):

Da ma mori da unde ajungi? iad logic

| ToKen a răspuns (pentru anonim4565):

Daca e sa te iei dupa Biblie...ar trebui sa ajungi in Iad din orice lucru pe care il faci.

| RelaţiiCuClienţii a răspuns (pentru anonim4565):

"Iad logic".laughing
Mori, nu ajungi nicăieri.

| anonim4565 a răspuns (pentru RelaţiiCuClienţii):

Ba da

| anonim4565 a răspuns (pentru ToKen):

Nu e adevarat
caci nu prin fapte am fost mantuiti ca sa nu se laude nimeni
caci intr-adevar daca am fi fost mantuiti prin fapt nu stiu cine ar fi ajuns in rai

| ToKen a răspuns (pentru anonim4565):

Nu vorbeam de mantuire.

| anonim4565 a răspuns (pentru ToKen):

Cum nu? pai la ce te-ai referit prin asta: Daca e sa te iei dupa Biblie...ar trebui sa ajungi in Iad din orice lucru pe care il faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N stiu cum am dat de intrebarea asta care nici intrebare nu e. Abia am reusit sa traduc ce ai scris tu. Un om matur nu vorbeste in asemenea analfabetisme. 1 la mana. 2 la mana daca prietena ta are 13 ani inseamna ca ai o varsta apropiata ei daca o luam logic. 3 la mana am mai vazut nebune din astea prin motive din astea tampite sa vor sa se sinucida. Asemenea persoane mi se par ca nu au o capacitate psihica adecvata. Sper ca nu intelegi gresit dar raspunsul meu chair nu este dat la misto. Eu vorbesc serios. Dar mai poate fi lucrul ca este foarte imatura si chiar nu stie ce inseamna viata. Daca din nimicuri din acestea face asa cum o ajunge cand va trebui sa isi castige singura banii? Sa isi intretina copii..stresul de la servici. Voi copii din ziua de azi majoritatea de sub 14-15 ani mi se pare ca nu aveti judecata. Scuze daca am jignit-o cu ceva pe prietena ta dar daca crezi ca eu aberez ar tebui sa arati aceasta intrebare si altor oameni majori. Vei veda ca ei au aceeasi parere care este 100% reala. Imi pare rau.

| ??? explică (pentru anonim_4396):

Te rog spune-mi ce este aşa de analfabetic la această întrebare?!

| anonim_4396 a răspuns (pentru ???):

Daca nici tu nu observi inseamna ca este o problema mai grava nu doar o simpla greseala.

| anonim4565 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. cati ani are prietena ta? asta e doar madarita
ei ii trebuie telefon ...lasa ca vine si vremea ei
parerea mea ca nu se va sinucide
e prea mica dupa cum pare in motivul ei de a se sinucide

| SadBoyForever a răspuns:

Sectiunea aceasta ar trebui desfiintata!

| mihaican a răspuns:

Mai pai daca s-ar sinucide dupa cum zice kavinski n-ar zice adica daĂăăăăăăăăăă

| Kavinski a răspuns:

Stii cum se zice, cainele care latra nu musca...mai pe scurt, daca chiar vrea sa se sinucida nu ar spunewinking. acum ce sa zic...mesajul a fost destul de greoi dar in orice caz, spune-i sa faca rost de un prieten si ii trece laughing

| CeawlessxD a răspuns:

Cati ani are orietena ta?

| Zuzu12 a răspuns:

Nu trebuie sa se sinucida pentru un telefon!

| Albert09 a răspuns:

Cati ani are prietena ta?

| fma883 a răspuns:

Lol copii in zilele d azi ( m rog nici eu nu-s prea mare avnd in veder ca am abia 14) straight face n-are nici buletin? deci e sub 14 ani. nu are dreptul sa se sinucida si chiar daca ar face asta eu zic ca este cam sarita. sa-ti iei viata din cauza banilor straight face din cauza asta urasc banii. intreab-o daca un telefon nou este mai important decat viata ei. nu cred ca stie ce inseamna viata si moartea cu adevarat daca gandeste asa.

| ??? explică (pentru fma883):

A dat-o la ştiri, fată de 13 ani care s-a sinucis!
Mulţumesc mult pentru ajutor şi răspunsurile care cred că fac mişto mulţumesc oricum!

| catavasi400 a răspuns:

Eu cred ca se te sinucizi este o idee rea pentru ca doar o viata ai si daca ai de murit tot mori
eu cred ca ar trebui sa o incurajezi sa nu faca acest lucru si ca lucrurile vor luao intorsatura mai buna