N stiu cum am dat de intrebarea asta care nici intrebare nu e. Abia am reusit sa traduc ce ai scris tu. Un om matur nu vorbeste in asemenea analfabetisme. 1 la mana. 2 la mana daca prietena ta are 13 ani inseamna ca ai o varsta apropiata ei daca o luam logic. 3 la mana am mai vazut nebune din astea prin motive din astea tampite sa vor sa se sinucida. Asemenea persoane mi se par ca nu au o capacitate psihica adecvata. Sper ca nu intelegi gresit dar raspunsul meu chair nu este dat la misto. Eu vorbesc serios. Dar mai poate fi lucrul ca este foarte imatura si chiar nu stie ce inseamna viata. Daca din nimicuri din acestea face asa cum o ajunge cand va trebui sa isi castige singura banii? Sa isi intretina copii..stresul de la servici. Voi copii din ziua de azi majoritatea de sub 14-15 ani mi se pare ca nu aveti judecata. Scuze daca am jignit-o cu ceva pe prietena ta dar daca crezi ca eu aberez ar tebui sa arati aceasta intrebare si altor oameni majori. Vei veda ca ei au aceeasi parere care este 100% reala. Imi pare rau.
Te rog spune-mi ce este aşa de analfabetic la această întrebare?!
Daca nici tu nu observi inseamna ca este o problema mai grava nu doar o simpla greseala.
Mai pai daca s-ar sinucide dupa cum zice kavinski n-ar zice adica daĂăăăăăăăăăă