| luciannicolae95wow a întrebat:

O sã va spun niște calități propri, si vreau sã-mi spuneți ce profil de băiat sunt. Vreau mai mult păreri de la fetehappy. Așa să incepem; am simtul umorului la maxim(pana la o limita), respectos, sincer,deschis la nou, nu injur mai deloc si mai ales in preajma unei fete, iubesc muzica pop-rock- si in ce a ce priveste relatia cu o fata; pun foarte mult accent pe ostenitate si respect reciproc, nu suport să mă iei de prost, sa-mi vorbesti urat, cu o fata sunt protector, îi dau o stare de siguranta, surpind intotdeauna partenera, o fac sa se simta speciala. Am spus cam multe, voi ce spuneți? happy

47 răspunsuri:
| Speed99 a răspuns:

Si ce incerci sa faci/dovedesti, postand chestia asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca esti modest)))

| mentholinks a răspuns:

Prietena ta ce spune despre tine? A, stai, nu ai.

| RAY a răspuns:

Asta nu atrage fizic o fata

| Freya1 a răspuns:

Nici nu te consideri perfect laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Freya1):

E nu. A zis " am spus destule " nu " am spus tot ", deci sa nu te mire daca ar credea si asta.

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da ai si tu dreptate deci gen "Am spus destule incat sa iti dai seama ca sunt perfect" laughing

| Caro34 a răspuns (pentru RAY):

De ce este numai fizicul important? Sa nu exageram... Nici o fata nu vrea de sot un Tom Cruise nebun, fara caracter, nesincer, care nu respecta etc. etc. Nu uita: cu timpul frumusețea fizica dispare, dar cea sufleteasca e eterna! Apoi, cum era Cocosatul de la Notre Dame? Numai bine!

| RAY a răspuns (pentru Caro34):

Sa fim seriosi prima impresie este aspectul fizic, faza cu frumustea dispare dar uratenia dispare? macar un om frumos daca se intretine va ramane frumos unul care nu e frumos mereu va fi pe minus, de astfel de vrajeli sunt obisnuit de multi anii, nu conteaza fizicul ray doar sufletul, astea sunt basme feminime de asta sunteti topite dupa barbati frumosi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Că eşti penibil

Depinde despre cine vorbim... Gandeste-te bine la toate aspectele! Tu ai o problema pe tema asta si pana la un punct te inteleg, dar total nu! Poti fi super dragut in prima sapt. dupa casatorie, apoi ai un accident si cine stie cum ramai... Ce sa fac? Dau divorț ca esti in minus la frumusețe? Fii serios! Sufletul va fi mereu pe primul loc pentru cineva care stie ce-i iubirea adevărată! Povesti de 1 an sau câteva luni sunt sătulă. Mai bine unul fara muschi, dar cu suflet magic, decat un prost frumos!

Caro astea sunt vrajeli feminime atat, iubirea nu apare daca nu exista atractie fizica, nu am chef sa ma contrazic cu tine, adevarul il stim amandoi, vrajeli de astea le am citit de multe ori

| suntsuper a răspuns (pentru RAY):

Degeaba ai fizic daca esti o persoana plictisitoare. fetelor nu le pasa atat de mult de aspectul fizic al baietilor(sunt exceptii, bineinteles), dar sa nu dea nici in cealalta extrema. conteaza mai mult caracterul si increderea in propria persoana, zic eu. acum depinde si in ce anturaje esti, exista fete care se "indragostesc"de cineva si doar din cauza felului cum se imbraca, exista fete care nu cauta decat o relatie de forma si vor pune accent numai pe fizic, ca sa aiba cu ce sa se afiseze in public

| RAY a răspuns (pentru suntsuper):

Alte povesti, banuiesc ca esti fata, basmele feminime continua, ce castigi ca imi spui asta? astea sunt vrajeli feminime nici macar tu nu le crezi, baiatul ala frumos asa timid cum e are o sansa mai mare ca ala glumet care e clovon dar nu emite atractie fizica, iubire in lipsa atractiei fizice nu exista

Hai sa nu ne mai contrazicem atat! Cand vei fi pana peste cap îndrăgostit, imi scrii tu si-mi spui. Femeile au un alt sistem de valori in ceea ce-i priveste pe barbati, iar cand sunt îndrăgostite universul lor e altul!

Te cred,voi sunteti detectoare de suflete,alegeti numa baieti urati,baieti frumosi,draguti sunt singuri toti,nu exista alt sistem de valorii,exista markeri genetici care ne fac sa ne atraga sexul opus,chesti care sunt involuntare, inconstiente, cand vezi un baiat care te atrage tu constient nu tu ai ales asta, nu exista sisteme de valorii, nu noi alegem ca cine sa ne atraga face parte din ceea ce mostenit genetic, iubirea apare ca urmare a atractiei fizice ca doar nu o sa te deguste persoana iubita

Da, si eu ce am zis? eu una din proprie experienta iti spun ca mi-a placut de baieti care nu erau nici frumosi si nici urati, dar care aveau incredere in ei sau pur si simplu erau pe aceeasi lungime de unda cu mine. sau, m-am simtit atrasa fizic de o persoana inainte sa o cunosc, dar dupa ce am cunoscut-o mi s-a parut respingatoare si a disparut chiar si atractia fizica

Hai sa gandim rational, tu ai dat sansa acelor baieti care te au atras fizic sa i cunosti, dar cuiva care te respinge fizic nu ai da nimic, logic ca ala frumos va avea sansa sa gaseasca o fata chiar daca e badaran rau de tot pentru ca e frumos dar ala care e respingator fizic nu va avea sansa asta

| luciannicolae95wow explică (pentru RAY):

Va certati degeaba, ma plictiseam, si am spus sa intreb ceva, voi incepeti cu fizicu si nu stiu ce... laughing))))

| RAY a răspuns (pentru luciannicolae95wow):

Dezbatem chesti existentiale ale speciei umane -reproducerea care are la baza atractia fizica, fara asta nu am fi existat ca specie

| Caro34 a răspuns:

Este ceva ce nu ma mulțumește: "nu injur mai deloc" (înseamnă ca totusi injuri, dar nu tot timpul!), apoi nu-s convinsa... insa dacă ai fost drăguț și ai scris atât, fii linistit ca pe cineva sigur vei gasi, care sa-ti manance sufletul si nervii! happy Numai bine!

| luciannicolae95wow explică (pentru Caro34):

Stai linistit, am o fata, doar ca voiam sa aprind putin spiretele cu intreabarea asta. happy nu e greu sa faci niste persoane sa se paruiasca aici laughing)))

Pot sa-ti zic sincer ca poti sa fii super cool fizic si sa nu-mi trebuiesti, daca ai un caracter urat, esti badaran, needucat etc. etc. Fizicul nu e totul!

| luciannicolae95wow explică (pentru Caro34):

Asta am vrut eu sa spun, si au sarit toti in cap... happy

Te inteleg, stim amandoi ca glumesti acum

Ti-am zis: personalitatea conteaza in aceeasi masura cu fizicul. tu probabil ai avut un sir de esecuri si ai fost respins in repetate randuri si ai ramas blocat pe impresia asta

| Caro34 a răspuns (pentru luciannicolae95wow):

Nu ne paruim, ci dezbatem o problemă, daca tot e scrisa!

Minciuna ca sa fie adevarata trebuie repetata des ca sa nu o uitam, adevarul trebuie spus o data ca e adevar

| WaterDrop a răspuns:

Nu am idee ce este "ostenitate"-a dar nu te vad bine.

| luciannicolae95wow explică (pentru WaterDrop):

O greseala de gramatica, stai linistit laughing)))