E nu. A zis " am spus destule " nu " am spus tot ", deci sa nu te mire daca ar credea si asta.
Da ai si tu dreptate deci gen "Am spus destule incat sa iti dai seama ca sunt perfect"
Sa fim seriosi prima impresie este aspectul fizic, faza cu frumustea dispare dar uratenia dispare? macar un om frumos daca se intretine va ramane frumos unul care nu e frumos mereu va fi pe minus, de astfel de vrajeli sunt obisnuit de multi anii, nu conteaza fizicul ray doar sufletul, astea sunt basme feminime de asta sunteti topite dupa barbati frumosi
Depinde despre cine vorbim... Gandeste-te bine la toate aspectele! Tu ai o problema pe tema asta si pana la un punct te inteleg, dar total nu! Poti fi super dragut in prima sapt. dupa casatorie, apoi ai un accident si cine stie cum ramai... Ce sa fac? Dau divorț ca esti in minus la frumusețe? Fii serios! Sufletul va fi mereu pe primul loc pentru cineva care stie ce-i iubirea adevărată! Povesti de 1 an sau câteva luni sunt sătulă. Mai bine unul fara muschi, dar cu suflet magic, decat un prost frumos!
Degeaba ai fizic daca esti o persoana plictisitoare. fetelor nu le pasa atat de mult de aspectul fizic al baietilor(sunt exceptii, bineinteles), dar sa nu dea nici in cealalta extrema. conteaza mai mult caracterul si increderea in propria persoana, zic eu. acum depinde si in ce anturaje esti, exista fete care se "indragostesc"de cineva si doar din cauza felului cum se imbraca, exista fete care nu cauta decat o relatie de forma si vor pune accent numai pe fizic, ca sa aiba cu ce sa se afiseze in public
Alte povesti, banuiesc ca esti fata, basmele feminime continua, ce castigi ca imi spui asta? astea sunt vrajeli feminime nici macar tu nu le crezi, baiatul ala frumos asa timid cum e are o sansa mai mare ca ala glumet care e clovon dar nu emite atractie fizica, iubire in lipsa atractiei fizice nu exista
Te cred,voi sunteti detectoare de suflete,alegeti numa baieti urati,baieti frumosi,draguti sunt singuri toti,nu exista alt sistem de valorii,exista markeri genetici care ne fac sa ne atraga sexul opus,chesti care sunt involuntare, inconstiente, cand vezi un baiat care te atrage tu constient nu tu ai ales asta, nu exista sisteme de valorii, nu noi alegem ca cine sa ne atraga face parte din ceea ce mostenit genetic, iubirea apare ca urmare a atractiei fizice ca doar nu o sa te deguste persoana iubita
Da, si eu ce am zis? eu una din proprie experienta iti spun ca mi-a placut de baieti care nu erau nici frumosi si nici urati, dar care aveau incredere in ei sau pur si simplu erau pe aceeasi lungime de unda cu mine. sau, m-am simtit atrasa fizic de o persoana inainte sa o cunosc, dar dupa ce am cunoscut-o mi s-a parut respingatoare si a disparut chiar si atractia fizica
Va certati degeaba, ma plictiseam, si am spus sa intreb ceva, voi incepeti cu fizicu si nu stiu ce... ))))
Dezbatem chesti existentiale ale speciei umane -reproducerea care are la baza atractia fizica, fara asta nu am fi existat ca specie
Este ceva ce nu ma mulțumește: "nu injur mai deloc" (înseamnă ca totusi injuri, dar nu tot timpul!), apoi nu-s convinsa... insa dacă ai fost drăguț și ai scris atât, fii linistit ca pe cineva sigur vei gasi, care sa-ti manance sufletul si nervii! Numai bine!
Stai linistit, am o fata, doar ca voiam sa aprind putin spiretele cu intreabarea asta. nu e greu sa faci niste persoane sa se paruiasca aici )))
Nu ne paruim, ci dezbatem o problemă, daca tot e scrisa!
adelina682 întreabă: