Nu o sa fie nimic!
asa s-a zis si despre anul 2000! si uite ca inca suntem aici!
stii ce ma uimeste? ...nebunia oamenilor de a detine controlul!
oamenii pur si simplu nu pot accepta ca sunt anumite lucruri pe care nu le pot controla! si ce este mai inevitabil ca sfarsitul lumii?
tocmai aceasta neajutorare a omenirii impotriva sfarsitului face acest subiect atat de interesant!
este o particulatitate a omenirii sa se teama de sfarsit!
celalalte animale stiu ca intr-o zii o sa se sfarseasca totul si realizeaza intr-o masura mai mica sau mai mare ca aceasta este cursul vietii!
oamenii nu pot accepta asta! si de aceea mereu cauta sa detina controlul sa.isi caute singuri sfarsitul!
oricum ...omenirea evolueaza! la cat ne-am dezvoltat in 50000 de ani, imi e greu sa cred ca peste 3 miliarde de ani, cand va veni sfarsitul pamantului datorita soarelui, noi nu vom putea impiedica asta!
sincer am ajuns sa cred ca oamenii nu vor disparea niciodata de pe planeta! suntem prea multi ...si am ajuns prea departe!
Eu una nu cred in asa zisul "sfarsitul lumii"; nimeni nu poate sti cand va veni
Oricum o zi mai diferita cred ca o sa fie pentru ca mai toti or sa vorbeasca despre Apocalipsa, nimic special in afara de asta
Acum altii zic ca pe 22 nu pe 21 dec e sfarsitul lumii, iti dai seama cat de informati sunt. Sfarsitul lumii a venit si in 2007 sau in 2000 daca mai tii minte cum se spunea peste tot " o sa murim, o sa murim".Mai bine ne traim viata si nu ne mai gandim la sfarsit(real sai inventat). Daca vine oricum nu poate face nimeni nimic, dar eu totusi sunt de parere ca ne ambalam degeaba
...:::::MarRy; x
Eu nu cred in chestiile spuse la televizor. Nimeni nu poate sti cand vine sfarsitul lumii: un exemplu este acea tragedie din Japonia pe care nimeni nu a prevestit-o. Eu cred ca 21 dec 2012 va fi o zi ca aricare alta
anonim_4396 întreabă: