| xStilusX a întrebat:

O sa radeti probabil de mine, dar am o mica frica. In seara asta, acum vreo doua ore, am fost la un banchet al clasei a XII-a si am fumat doua tigari. Sa ne intelegem, eu nu sunt fumator, am mai fumat o data anul trecut, tot asa, la o ocazie, de atunci pana acum nimic, nu am pus gura pe nicio tigara. Credeti ca exista sanse de ingrasare? Am inteles ca cei care se lasa de fumat au predispozitie pentru asa ceva, si acum imi e foarte ciuda pe mine...

3 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cu ingrasatul nu ai treaba.
In schimb, daca te-ai obisnuit asa cu tigarile, cu prima ocazie vei deveni fumator dependent, iar asta nu e prea amuzant. Orice suparare sau schimbare de anturaj, te va transforma in fumator.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ti se va intampla nimic, incearca pe viitor sa nu fumezi deloc deloc. Te ingrasi daca ai mancat mancaruri nesanatoase si intr-o cantitate mare, pe langa asta, daca nu faci miscare, te ingrasi dublu. Bafta!

| DeathOfDreams a răspuns:

Mereu mi s-o părut o porcărie chestia asta.
Cunosc o grămadă de persoane care s-au lăsat de țigări și nu s-o întâmplat nimic și în orice caz, nici măcar nu ești un fumător în "adevăratul" sens al cuvântului, așa că nu te stresa.