| kwjsgajj a întrebat:

O sa regret daca ma apuc de fumat?

11 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Asta nu avem de unde sa stim. Cert e ca vei cheltui destui bani in plus si ca aceasta actiune iti va afecta sanatatea. De asemenea, cei care tin la tine nu vor fi prea fericiti de aceasta alegere. Aspecte pozitive nu prea sunt, poate doar faptul ca fumatul ii ajuta pe unii sa se calmeze si sa suporte mai bine stresul.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu, pentru ca e o treaba constienta. Nu e ca si cum te-ai droga, si ai deveni dependent.
Fumatul e greu la inceput, trebuie sa te chinui cateva luni, si tot nu te poti numi dependent.
Nu iti ofera nici o senzatie, nu iti schimba starea cu nimic, doar respiri niste fum, te ustura gatul, si puti a paie arse.
Eu am aprins prima tigara acum vreo 15 ani, m-am jucat cu ele mult, si mai mult de un gust placut, nu am simtit. Restul e doar putoare, si usturime in gat uneori. Imi permit sa spun ca nu exista dependenta de tigari, e 100% prostie.
Daca faci cunostinta cu alte senzatii misto (alcool, viteza, realizari pe plan personal), vei vedea ca tigarile sunt absolut nimic.

| Andreeush a răspuns:

Avantaje nu vei avea.
Vei pierde bani, vei deveni dependent, îți vei afecta sănătatea.

| sofisis a răspuns:

Da

| Plato a răspuns:

De ce sa te apuci? Pierzi bani, pierzi sanatatea.
Nu aduc nimic bun.
Chiar nu ai niciun motiv sa fumezi, e doar o fita de prost gust.

| Nirvanaaa a răspuns:

In timp, da.Si va fi greu sa te lasi.

| Endoryus a răspuns:

Da

| Paul754880338 a răspuns:

Nu, dar vei fi fericit cand te lasi, daca reusesti.

| CdeMetal a răspuns:

Normal.
Mai bine te apuci de bautura.

| SEMIHA a răspuns:

O să devii dependent/ă de țigări. O să regreți inevitabil. Nu aduc nici un beneficiu, din contră.

Întrebări similare