Contează ce cred şi ceilalţi despre mine,nu mă pot lăuda singură,las pe alţii să o facă... Din punctul meu de vedere naturaleţea este o calitate,iar voi băieţii ştiţi foarte bine asta,nu?
O fată care se consideră frumoasă trebuie să dovedească asta pentru că nu contează doar frumuseţea exterioară, ci şi interioară. Degeaba eşti frumos/frumoasă dacă ai un suflet "pătat!"
Apropo interesant avatarul tău, se pare că îţi place să priveşti lumea de jos în sus...
@CinevadiferitDepersoanaTa Buna! e important sa ai o imagine buna despre tine! Caracterizezi persoanele dupa un avatar?!
@Yannku,nu,nu caracterizez o persoană doar după un avatar; deşi se spune că noi oamenii alegem imagini să ne reprezinte,să ne definească să se apropie de starea noatră sufletească. Greşesc? Avatarul tău mi s-a părut deosebit,atâta tot!
Da,este important să ai o imagine bună despre tine,de aceea o şi am, dar nu-mi place să o spun! Dacă stau bine să mă gândesc de prea puţine ori am spus "da, sunt frumoasă." Poate că îmi place să ascult şi părerile celorlaţi înainte de a mă "lauda" singură. Aşa sunt eu.
TraficantDeVise10 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: