Sunt milioane de intrebari si subiecte despre acest lucru. Raspunsul nu o sa se gaseasca pe TPU :)
Te invit sa vezi raspunsul meu de aici:
https://www.tpu.ro/......-speranta/
Spune Una. Dumnezeu nu poate fi dovedit, totul se bazeaza pe credinta oarba si filozifii ce implica jocuri de cuvinte, termene ambiguu pe principiul: Nu poti nega ceva ce nu poate fi dovedit.
Miile de viziuni cu Dumnezeu, sutele de moaște ale sfinților care nu putrezesc deși nu au fost mumificate, vindecările miraculoase și rugăciunile ascultate sunt dovezi ale existenței lui Dumnezeu.
Totusi,cum s-a creat totul? Cum am aparut noi?
Nu exista nici o viziune autentica, Moastele sfintilor putrezesc bineinteles cele care sunt aratate sunt mumificate sau false. Nu exista nici o vindecare autentica care sa se poata atribuii exclsusiv rugaciunii
Inainte sa vb de Dumnezeu ia in calcul faptele ce pot fi dovedite. Religiile care se inchina la Dumnezeu : Crestinismul, Islamul, Iudaismul fac impreuna 60% din populatia planetei. Restul de 40% se inchina la alti zei sau sunt atei.
Religia Abrahamica (Dumnezeu) are aproximativ 3000-4000 de ani vechime cunoscand faptul ca initial era doar o mica minoritate din populatia lumii. Iar Tari, civilizatii umane existand cu mult inaintea lor
Cum am aparut noi: exista teoria evolutiei, iar tehnologia moderna poate dovedi evolutia.