anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O situație inedită. Mă adresez bărbaților dar pot răspunde și femeile.
Va rog să citiți integral!

Să zicem că lucrezi undeva. O colegă de muncă te place dar încearcă să ascundă asta. Soția ta mai vine pe la tine la muncă din când în când.
Să zicem că intuiește și își dă seama de atracția colegei față de tine.
Într-o zi, ești acasă iar colega de muncă te sună. Ești cu soția lângă tine. Nu-i răspunzi.
În altă zi, colegă de muncă îți lasă un mesaj pe WhatsApp unde îți zice că îi place să lucreze cu tine, că ești un coleg bun și angajat eficient.
Tu fiindcă nu ascunzi nimic de soția ta și nu există secrete între voi, îi spui soției că a ta colegă ți-a lăsat mesaj și conținutul lui.
Soția ta fiind mai geloasă și impulsivă, se enervează, fiind conștientă de atracția colegei tale față de tine și crezând că se "dă" la tine.

Ei bine, acum urmează partea interesantă.
Te întâlnești pe stradă cu colega în timpul liber, intrați în vorbă iar ea te întreabă, oarecum retoric:
"Tu cu cine ești alături atunci când te-am sunat și când ți-am trimis acel mesaj?"
Tu te miri și o întrebi: "Fa-mă să înțeleg."
Ea replică:
"Atunci când te-am sunat și trimis acel mesaj, erai împreună cu cineva care nu prea mă agrează și nu i-am convenit deloc că ți-am trimis acel mesaj și conținutul lui".
Ai întreba-o: "De ce crezi asta?"
Ea de colo: "Să zicem că al șaselea simț".

Ei bine, după cum reiese, tipa și-a dat seama că după ce te-a sunat și trimis acel mesaj, soția ta a înjurat-o.
Cum ați crede că e posibil ca a ta colegă să-și de-a seama de asta?
Cum poate să intuiască cu atâta exactitate?

5 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

Ei bine, cam lunga povestea. Si destul de improbabila dar nu imposibila.

Ei, daca ea stie ca el este insurat si a sunat si trimis mesajul in momentele in care stia (sau banuia) ca este acasa alaturi de sotie atunci nu este departe de a "intui"

Acum daca esti tu in situatie, iti doresc succes. Daca este o poveste iti propunsa scrii o carticica. Ai avea succes.

| Allhambra a răspuns:

Nu intuiește, subconștientul ei știe că nu e corect ceea ce face ea. E un bărbat căsătorit.
Și chiar dacă ar fi căsătorit cu o maimuță, nu ar fi o motivație să se bage în căsnicia lui.

| Hammurabi a răspuns:

Dacă aș fi căsătorit, colega ar trebui să fie total convinsă că, indiferent cum i se pare ei soția mea, e femeia pe care am ales-o eu.
Și nu aș permite nimănui să-mi comenteze alegerea.
Cu atât mai puțin nu aș permite cuiva să mă creadă un om de doi lei indiferent de meseria mea, și să considere că mă poate corupe sau se poate folosi de mine.
Pentru acea colegă, nu e deloc greu să-și dea seama că, el fiind acasă, e și soția lui prin preajmă. Iar un astfel de mesaj e impropriu. E un mesaj cu un subiect fals, inventat pentru a folosi unui anumit scop (obscur).
Nu e deloc uzual să trimită astfel de mesaj.

Am uitat să subliniez. Indiferent cât de mișto ar fi acea colegă nu mi-aș înșela soția și nu m-aș transforma într-o persoană josnică și imorală.

| Emma30555 a răspuns:

O femeie nu ar trebui sa trimită mesaje unui bărbat căsătorit tocmai ca să nu i facă probleme. Dacă chiar îl place va evita asta. El este însurat, și dacă alege sa mai aba cate o aventura e treaba lui în fond, dar nu trebuie sa te amesteci în căsătoria lui. Daca ea a intuit tot ce s-a întâmplat este datorita faptului ca e conștientă ca el este acasă cu soția si e posibil ca ea sa vada ce mesaje primește, cu atât mai mult cu cât el nu se ferește, deși eu ma îndoiesc ca soția a văzut exact mesajul. Dacă ea vrea sa fie cu el trebuie sa învețe sa fie discreta, nu trebuie sa i facă rău, sa i strice relația, dar cel mai bine ar fi sa caute un bărbat singur.

| stef87 a răspuns:

Rosalia, cést toi?