Ti-ai si gasit inspiratia, Eliade, care nici n-a dat deloc tendinte de obsedat sexual sau pedofil in opera lui, nu nu.
Așa e, ai dreptate! Haide să-i dăm cancel pe Twitter, ce zici?
Orice ați zice și oricât ați încerca să-i cenzurați, tot veți rămâne niște viermi intelectual pe lângă genii precum Eliade.
Oare nu e ciudat sa revii dupa 1 an si ceva sa comentezi si sa oferi calificative negative? Crezi ca ma fac sa plang sau?
Geniile sunt cam tot din categoria psihopati cu masti de intelectuali. Eliade a obligat doua femei sa faca avort, dintre care una a murit, dupa complicatii care au aparut ulterior.,, Maitreyi'' si-a scris propria carte care arata ca tipul fura curent. Despre orice barbat geniu am citit bibliografia, nu am ramas cu un sentiment de uimire si admiratie, ci dezgust fata de cum i-au tratat pe altii, de cum s-au comportat fata de familie si asa mai departe. There is a price for everything.
Profa de romana a reusit, cu stilul ei de a preda, sa ma faca sa imi placa Eliade foarte mult, in liceu. Dupa aceea lucrurile s-au schimbat enorm.It's called life, sorry daca Eliade e favoritul tau in prezent.
Stai, tu iei de adevăruri universale ce citești în cărțile de ficțiune?
Atunci lumea uită și să zboare cu dragoni.