Draga Remus, cred ca greseala in primul rand, a facut-o expeditorul, care nu ti-a trimis drapelurile intr-o cutie...astfel,era mai greu de violat coletul.
Tu ai procedat corect... daca lipsea ceva di colet, tu erai in pierdere, si totodata ai dat o lectie expeditorului si Postei Romane...ambele parti vor plati intr-un fel pentru greseala...
I-a legatura cu expeditorul si explica ceea ce s-a intamplat si sa le expedieze corect inca odata...
Asa ar trebui sa procedam si cu plicurile sau orice expediere pe adresele noastre...Lucratorii Postei sunt fie neatenti la manipularea coletelor, fie sunt foarte "curiosi" ca pe vremuri... iar acest lucru trebuie sa dispara! Si totul depinde numai de atitudunea noastra, a tuturor...doar paltim Posta, si inca cum!
Bineinteles ca Posta Romana are datoria de a inmana coletele si scrisorile intacte si la timp...pentru aceasta percepand taxe.Cine greseste, plateste!
Bravo, Remus! Aplaud atitudinea ta!
Eu zic ca ai procedat corect. Cata vreme nu ai primit comanda in conditii civilizate un vad de ce ai fi obligat sa platesti. Poti mentiona si acolo unde ai facut comanda motivul pentru care ai refuzat - desi este oricum dreptul tau. Cum ar fi si returnarea comenzii si a banilor intr-un termen de cateva zile - din ce stiu e un standard UE pentru comenzi online.
Ba da... Posta Romana are responsabilitatea de a-ti lua banii pentru transport (cat de multi daca se poate). Cat despre livrarea coletului in conditii bune... daca da - DA, daca nu - NU. Sunt in cadere libera si ei. In mod normal nu va incasa banii pentru aceasta livrare, intrucat plata era la destinatie, banuiesc. In caz de pierdere a coletului iti returneaza valoarea inscrisa in avizul de expediere. In rest Dumnezeu cu mila.
Vina o poarta atat expeditorul (care trebuia sa asigure o protectie cat mai buna continutului) cat si posta ( trebuia acordata mai multa atentie la transport) Cred ca ai procedat foarte bine returnand coletul.
Pentru; mormaila, te rog nu am scris corect TREICULORI, cum trebuia sa scriu s-au ce intrebi?
remus întreabă: