anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oameni buni, azi-noapte am asistat la o scena care m-a lasat fara cuvinte, un vecin si batut copilul de 2 ani pentru ca nu avea somn! Avem un perete comun si auzeam fiecare palma, am crezut ca innebunesc auzind copilul cum plangea, iar mama nu misca un deget in favoarea copilului! Dragalasul de el striga "mami, mami" si mami...pauza! Ce se intampla cu noi? Cei care aveti copii, le aplicati pedepse corporale? Este normal asa ceva?

Răspuns Câştigător
| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Acesti oameni nu se pot numii parinti...si nu au dreptul la un asa dar dar ceresc: un inger... un copil. eu sincer nu i-as mai lasa nici macar sa vada copilu. sunt niste monstri, i-as putea numii animale dar pana si animalele au mai mult suflet! am si eu o fetita. o printesa de 3 anisori jumate...si cu toate ca am ramas decat noi doua niciodata nu i-am dat nici macar o palma...nu m-ar lasa sufletu! o iubesc mai mult ca pe viata mea si mi-as da viata pe ea oricand. atunci cand face cate o boacana mica vine singurica la mine si-mi zice "mami sa nu ma certi ca sunt mica si n-am vrut...hai da sa te pup sa-ti treaca supararea...sti ca te iubesc cat pot eu de mult? " :X :X :X ...si cu toate k nu o cert... e de ajuns sa ma prefac pentru 5 min ca sunt suparata pe ea si vine repede sa imi zica k e mica si ca ma iubeste. cine poate sa aiba un suflet atat de pustiu si rau incat sa dea int-un ingeras mic si inocent? crying crying crying crying

7 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Este inadmisibil sa se trateze un copil cu batai... cert este ca unii isi varsa asupra copiilor furia si oare de ce-i mai aduc pe lume, daca mai tarziu le strica copilaria in anumite moduri, precum bataiasad...pacat,pentru mine copilasul meu este un ingeras si orice ar face, nu voi da in el.

| alexdop21 a răspuns:

Nu mi-am luat niciodata o palma de la parinti, si nici eu la randul meu nu o sa imi bat copilul. Asemenea comportament poate lasa urme grave pe viitor, copilul fiind maltratat poate avea sechele. Ce trebuia tu sa faci este sa suni la protectia copilului, si sa intervii tu impreuna cu parinti tai pana cand venea un organ abilitat.

| M.madallina a răspuns:

Prietenii nostri de familie au o fetita de 2 ani si este foarte dragalasa si isteata.cred ca niciun copil cat de neastamparat ar fi nu ar trebui batut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fii responsabil! Suna la protectia copilului daca asta se intampla frecvent in casa vecinilor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pâna acum nu am auzit asa ceva, nu stiu sa se mai fi intamplat, a fost primul episod. Le-am batut in perete si ei, nebunii, inconstientii, au inceput sa urle la copil sa taca si, dragutul de el, suspina intr-un fel incat i-am plans de mila, i-au luat pana si dreptul de a plange.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Suni la "Telefonul Copilului" 983. Sa nu mai taci niciodata! Ai obligatia, cel putin conform legii (de cea morala nu mai amintesc), sa semnalezi un abuz.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@furni, imi cunosc obligatiile, sunt constienta ca trebuia sa sun la politie dar nu a fost cazul, au sunat altii inainte sa o fac eu, era vreo 3 dimineata, iti dai seama cum rasunau tipetele copilului, era imposibil sa iti vezi de somn linistit...Am postat chestia asta impinsa de gustul amar cu care m-am trezit, am vrut sa dezbat putin situatia...