Inca se mai poate traii. Cu greu, dar mai gasesti cate o portita de supravetuire.
De ce nu... daca am da toti bir cu fugitii atunci ce s-ar intampla oare aici? Trebuie sa punem mana de la mana, sa facem ceva ca totusi aceasta tara minunata din multe puncte de vedere sa iasa la liman. Uite eu fac parte din cei ce produc energie electrica si termica, lucru de care este nevoie peste tot. In acest an s-a pus in functiune prima centrala pe gaz din Romania si rpima mare investitie din 89 de acest gen... nu s-a spus pe nicaieri asa ceva si totusi saunt mandra ca am participat la asa realizare. Ore de ce asa ceva nu se da la TV?
Parerea mea.cred ca pentru o persoana care nu a trecut niciodata granita, nu stie de cum se poate trai in alte parti,, raspunsul ar fi da... dar pentru cei care au avut asa zisul noroc sa lucreze intari straine, chiar daca nu e cum cred unii, nu stau cainii cu "colacii in coada", e destul de greu! euu nu as zice ...nu e de stat in tara ...nu ai viitor... cel putin nu in parte moldovei... dat ca eu de acolo vin... spun din propria experient...nu e de stat la noi acasa!
Eu zic ca DA! Dovada suntem cei care traiesc aici...Totul depinde de ce numesti tu "a trai aici"... Unii se bucura de o felie de piine pe care o pot imparti cu cei dragi si sunt fericiti ca sunt impreuna si sunt sanatosi...altii se bucura cand pot ajuta pe semenii lor cu o vorba buna...sunt altiii care se sparg in figuri si nu stiu sa dea "buna ziua"...si ei sunt fericiti...
Dupa parerea mea, totul depinde de tine... dar oriunde mergi trebuie sa fii "OM" cu o mare...si... am mai invatat ceva..."fie piinea cat de rea, tot mai buna-i in tara mea"...
Sincer, nici eu nu stiu cat mai rezist... desi aici as vrea sa raman! Cred ca pana voi avea 35 de ani mai rabd, daca nu si nu... o,, tai,, si eu cu sotzul si eventual copiii ce-i vom avea pana atunci!
anonim_4396 întreabă:
totElodia întreabă:
AlexandraAle121 întreabă:
RAY întreabă: