| TheVisionary a întrebat:

Oameni care se pricep la semnificatia visului? Am avut un vis neobisnuit, desii de obicei nu visez sau nu dau importanta. Acesta mi-a atras interesul:

Eram culcat pe o bucata de lemn, eram inconjurat de gol. Intr-o camera enorma care parea sa fie facuta dintr-un lemn de un verde foarte inchis. Atmosfera rece si intunecata. La distante considerabile, tot pe bucati de lemn erau intinse corpuri din metal, gri.
Sub noi se puteau vedea niste inele din cupru, gigantice. Aranjate fiecare intr-o cutie, toate obiectele erau inconjurate de neant, era "textura" doar in partea superioara. Privirea mi se fixeaza pe tavan unde vad un paianjen mare ( vaduva neagra ). Sunt terifiat si simt senzatia pentru un timp. Un individ gri imi spune ca exista un paianjen pentru fiecare inel. Simt batai de inima si sufocare. Raman incremenit pe bucata de lemn.

Apoi ma trezesc brusc si era miezul noptii. Probabil am murit de spaima in vis. Imi tot vine imaginea visului in cap.
Ce va sugereaza?

4 răspunsuri:
| sublime89 a răspuns:

Semnificatiile viselor sunt doar speculatii umane, si nu se bazeaza pe nimic concret si dovedit.

| neca a răspuns:

Camera pe care ai descris-o te facea sa te simti confortabil? erai comod in ea?
la ce te gandesti cand auzi vaduva neagra?
ai zice ca locul paianjenului era in camera descrisa de tine?

| TheVisionary explică (pentru neca):

Nimic din vis nu ma facea sa ma simt confortabil. Nu asociez cu nimic termenul de vaduva neagra. Probabil ca intr-un loc ca ala ai gasi mereu un paianjen.

| Coquina a răspuns:

Trebuie sa te insori si ti-e frica.