| UnCorazonLocoooo a întrebat:

Oameni! Ce se întâmplă cu TPU?! Văd întrebări cu totul stupide ( ca să nu folosesc un cuvând mai urât ), gen „ Cine ghicește cum mă cheamă are fundiță:X:X:X:*:*" sau „ M-am masturbat cu mătura, o să fac un copil?crying", care au o groază de răspunsuri. Și când pune cineva o întrebare despre o carte, o boală sau altceva important, abia dacă are un răspuns, și ăla incoerent.
Vă rog, Wake up!

5 răspunsuri:
| Dominicc a răspuns:

"Vă rog, Wake up! "
Aici trebuie sa faci traducere pentru pustii de 12-13 ani. sau 10? ca am vazut mai acum o intrebare de la unul.

Ciudat... asa se intampla...
Carte? cine sa le mai raspunda? cand toti stau pe mess/facebook toata ziua... cine are timp de citit carti?
Asta o faci din pasiune. atractivitate pentru ce citesti. Undev mai gasesti genu?!

"M-am masturbat cu mătura, o să fac un copil?" - vor sa devina simpatic/e/i. Intrebare de prost gust.

In fine, ce propui? nu ai ce. Si cu limite de varsta e la fel. Aici e ca un fel de Zoo cu intrare libera, asa ca toti vin aicu cu veri/nepoti/frati si isi intind corturile pe iarba, doar e free, nu?

| Zøєy a răspuns:

UnCorazonLocoooo Acum in loc sa citeasca o carte sau sa iasa afara cu prietenii stau numai in fata calculatorului,pentru ca, cred ei, asa e mai interesant.Nu le propun sa citeasca chiar o carte groasa de basme sau ceva in genul.Dar exista o carte pentru fiecarehappy.De exemplu pentru mine o carte potrivita ar fi Twilight sau o carte din colectia Casa Noptii si multe altele.

| TheWorstNightmare a răspuns:

Sunt de acord cu tine, toti retardatii pun intrebari stupide, aia n-au ce face si pe siteul asta sunt destui care raspund la ele pentru ca, cred ca le da fundita.

| dyanna_8752 a răspuns:

Sunt total de acord cu tine! happy nu stiu ce se intampla cu unii sad, si chestia e ca cei mai multi care pun astfel de intrebari doar mint si vor sa se distreze pe seama celor ce raspund, serios WAKE UP!,

| skinnylove a răspuns:

You are so right.