"Vă rog, Wake up! "
Aici trebuie sa faci traducere pentru pustii de 12-13 ani. sau 10? ca am vazut mai acum o intrebare de la unul.
Ciudat... asa se intampla...
Carte? cine sa le mai raspunda? cand toti stau pe mess/facebook toata ziua... cine are timp de citit carti?
Asta o faci din pasiune. atractivitate pentru ce citesti. Undev mai gasesti genu?!
"M-am masturbat cu mătura, o să fac un copil?" - vor sa devina simpatic/e/i. Intrebare de prost gust.
In fine, ce propui? nu ai ce. Si cu limite de varsta e la fel. Aici e ca un fel de Zoo cu intrare libera, asa ca toti vin aicu cu veri/nepoti/frati si isi intind corturile pe iarba, doar e free, nu?
UnCorazonLocoooo Acum in loc sa citeasca o carte sau sa iasa afara cu prietenii stau numai in fata calculatorului,pentru ca, cred ei, asa e mai interesant.Nu le propun sa citeasca chiar o carte groasa de basme sau ceva in genul.Dar exista o carte pentru fiecare.De exemplu pentru mine o carte potrivita ar fi Twilight sau o carte din colectia Casa Noptii si multe altele.
Sunt de acord cu tine, toti retardatii pun intrebari stupide, aia n-au ce face si pe siteul asta sunt destui care raspund la ele pentru ca, cred ca le da fundita.
Sunt total de acord cu tine! nu stiu ce se intampla cu unii , si chestia e ca cei mai multi care pun astfel de intrebari doar mint si vor sa se distreze pe seama celor ce raspund, serios WAKE UP!,