| FaraonulEgiptean a întrebat:

Oameni de obicei vor minciuni frumoase decat purul adevar?

13 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

In cazul in care adevarul nu se va afla, da vor minciuni frumoase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. in general se prefera pupatul in dos decat adevarul gol golut. vorba aia, adevarul doare.

| Vanqu1sh a răspuns:

Prefer adevarul pur, decat sa raman cu indoieli si sa imi prajesc creierii big grin.

| Ager a răspuns:

Toți am dori să știm adevărul clar, dar nu ne place ca cineva să ne corecteze, sau să ne spună adevărul, cum vede el o anumită situație! Atunci preferăm să ne gâdile ceilalți urechile cu minciuni frumoase, amăgindu-ne că e așa cum spun ei

| darrio2007 a răspuns:

Nu neaparat ca vor.Ca ei nu stiu daca este un adevar sau o minciuna ce li se spune.Asta o stie doar interlocutorul.Dar daca stii sa minti frumos se accepta si o minciuna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in general vrem adevar dar cand ne zice adevaru ne suparam si cand ne minte ne suparam.

| frostxtq a răspuns:

Oamenii in general prefera sa fie mintiti frumos. Chiar daca uneori sunt constienti ca sunt minciuni, e mai confortabil si mai placut sa crezi o minciuna care iti e pe plac decat sa asculti adevarul. Acesta doare indiferent de modul cum e spus.
Eu una prefer adevarul. Sunt de parere ca mai bine sa suferi o singura data in urma unui lucru real decat sa suferi de zeci de ori in urma unor minciuni frumoase pe care, pana la urma oricum le aflii.

| MamaBoss a răspuns:

Sigur!

| CătălinaaEllenaa a răspuns:

Da, în general așa se întâmplă!

| fqwaf a răspuns:

Depide de fiecare persoana

| mihaelaa18 a răspuns:

Depinde de persoane.Eu prefer mai bine adevarul, decat niste"minciuni frumoase" care nu fac decat sa ma raneasca si mai tare! happy

| NiculaLoredanaAndreea a răspuns:

Oamenii vor minciuni frumoase pentru ca pe moment se simt mai bine. Eu prefer purul adevar.

| VanillaJaguar a răspuns:

„O minciuna credibila e intotdeauna mai buna decat adevarul"
„ Minciuna e versiunea mai buna a adevarului"