| chiftelutacrocanta a întrebat:

Oamenii astia care au grija de sanatate,au grija de fiecare organ in parte sau ei au grija de inima si de ficat dar uita de plamani si de dinti? E ca si cum ai merge ca dadaca sa ingrijesti zece copiii si unul dintre ei se raceste si altul face febra,atunci ce ai facut, nu tot o sa fi dat afara? Daca te imbolnavesti de diabet si iti cad dintii ce ai facut, ai avut degeaba grija de inima si ai uitat de pancreas si de dinti?

3 răspunsuri:
| Valentinaldoilea a răspuns:

Tu ai inteles totul gresit.
Cine are grija de sanatatea sa, are grija de tot ce tine de corpul sau, nu numai de un organ.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca am grija de corpul meu nu inseamna ca am grija doar de ceva anume mai Pacala. Am grija sa mananc sanatos, sa fac sport, sa nu mananc prajit si alte chestii daunatoare, sa
nu beau sucuri gen Cola si alte chestii de genul. Sa nu fumez. Nu beau desi un pahar de vin pe zi face bine dar zic pas.

| 393Dan a răspuns:

Eu cred ca sa fii sanatos - tine in mare parte de disciplina. Insa daca ai avut un mod de viata cam nasol, atunci si obiceiurile nu ti le schimi pe toate peste noapte. Incepi cu ceva si cu timpul le faci pe toate.