Saracia, in cele mai multe cazuri, dovedeste si o lipsa de caracter. Sunt situatii in care nu este asa dar sunt mai putine. Si atunci ei nu stau sa vorbeasca (n-au timp de asta) cu saracul sa vada de ce a a ajuns aici. Ei n-au timp de asta doar alearga dupa bani, nu?
Le urasc. Imi este scarba de tipul acela de oameni. Sincer i-as lua frumos de mana aceea a lor fina, a carui corp poarta fara nerusinare un obraz atat de grosolan si i-as lasa macar pentru o zi in locul lor. Acelor oameni fara adapost, care se straduie zi de zi sa isi castige painea si sa supravietuiasca in aceasta jungla numita viata. Chiar sunt curioasa daca ar rezista, dar cred ca stim cu totii ca de la caviar la paine cu margarina si dese ori nici aceea, nu vor putea supravietui. De ce? Pentru ca acel puf al bogatiei in care sunt ingropati pana in gat nu le permite ochilor sa observe lumea asa dura cum este ea, totul pentru ei invartindu-se in jurul banilor si nimic mai mult. Dar asa ne e dat sa traim, cu oameni a caror valoare e inlocuita de numerar si tare ma tem ca nu vom ajunge prea departe in ritmul acesta.
Nu, nu-mi place. Caracterul diferă de om...nu toți oamenii sunt la fel și noi nu avem cum să impunem cuiva să fie ca noi. Din păcate numărul acelor persoane care critică doar pentru aspectul fizic e în creștere.
Angelindeed întreabă:
LisaJulie întreabă: