Oameni se schimba mai mereu, nu exista un anume tipar, cu toate ca in aceasta perioada se nasc buni si devin rai, dar sunt si exeptii, uni care sunt rai si devin buni, uni bun care raman buni si uni rai care raman rai.
...
Deci nu esti suparata pe mine, nu Kammmyy?
Haiiii, tee looooggggggggg!
nu eram supalata deloc
Iei, iei, iei, ieii
Ce bine, bine, biiniiee
Acum sunt mai linistita. :*
"buni", "rai"
prea abstract
calitatile si defectele sunt doar niste lucruri care ne definesc personalitatea. nu cred ca exista oameni buni sau rai, ci doar personalitati diferite
Serios? (⊙o⊙)
De ce crezi asta?
Pai,asa am fost eu (mwahahahah )
Prima varianta, baby
Cica: a doua varianta
-de ce?
-prima varianta
))))
Logica a capatat o noua forma. Sau nu.
M-am razgandit. A treia varianta
Direct logica. )
Mai lasa-ma cu logica ta in pace
Cum zici tu KRIS...Dar nu pentru mult timp.
KAIL! Kris is f*cked up
Okay, KRIS.
Kailly
Nu, eu sunt Killy si daca te-ai numi: Kailly numele noastre ar semama..Asa ca ramane KRIS.)
Minti, KAILLY! De acum nu mai esti Killy, KAILLY (sâc-sâc-sâc)
,,Maaaaaa, nu mai vorbestee uraaattt!" ))
Ba nu! Sunt Killy! Killy! Tu esti KRIS!
Pace lume!
Pace lume? Razboiul de-abia a inceput '''Killy'''. Sau gresesc?
Razboi zici? Stii ce-i ala?) Sau o spui doar asa.
Eu zic sa nu mai folosesti cuvinte al caror sens nu-l stii fiindca nu va iesi bine.
Dar daca razboi vrei..Razboi ai, KRIS!
Ce ma intarati, Kailly rea!
Eeiii, haaiii, KRIS, oricum nu ai ce sa-mi faaci.
Huh? Ce ai spus? Eeh, nu'mi pasa fiindca nu te auud
Nu te nasti nicicum, nici bun si nici rau, in functie de mediul in care cresti si ce ti se explica/imprima in memorie ca fiind bine si rau vei identifica ca atare in funcite de situatie, ceea ce e bine de facut si ce nu, si astfel vei aplica si oamenilor daca sunt buni sau rai, daca tu esti bun sau rau, iar subiectul ales de tine, tine de perspectiva si este relativ, la fel ca orice altceva in ziua de azi, iar cei ce nu inteleg acest lucru sunt fie incuiati/fixisti/prefera simplul, decat posibilitatea unei idei ca fiecare e liber sa aleaga ce crede de cuvinta pentru el ca om/persoana.
Oamenii se nasc buni si devin rai.S-a facut si un studiu pe aceeasta tema.Un bebe nu poate face rau dar un om de peste 15 ani da.
Dar nu doar de peste 15 ani in ziua de azi...
Adevarat,dar nu cred ca un copil de 5-10 ani ar face ceva rau
Pai... Pot da foc la casa, pot fura, pot si ei face multe doar ca nu sunt vazuti cu aceiasi ochi cand fac ceva ce nu ar trebui facut..Sau da...
anonim_4396 întreabă:
Teo0011 întreabă: