| BlackRose03 a întrebat:

Oamenii sunt precum un virus? Nu facem decat sa ne raspandim si sa nu dam nimic la schimb, doar consumam din resursele Pamantului.Am facut multe ravagii, toti contribuim cate putin la dezastrul din ziua de azi.Mi-e mila de speciile ce traiesc aici si de aceasta planeta si ma deranjeaza faptul ca sunt si eu unul dintre acesti virusi.Sunt constienta de faptul ca sunt ca restul si stiu ce fac, dar nu imi dau seama de consecinte.Nu pot indrepta nimic si ma deranjeaza.Imi pun intrebari si vreau sa aflu pareri,dar in sinea mea stiu ca sunt doar niste teorii, degeaba meditez la raspunsurile primite.As vrea ca acest rau sa se rezume doar la Pamant,dar sperantele sunt desarte.Vom popula si alte planete, vom aduce viata si o vom descoperi ca s-o distrugem.Stiu ca nu voi trai pana atunci si ma bucur,din putinul care a mai ramas nu va mai fi nimic pentru generatiile viitoare pana la primele planete ce vor ajunge sa fie populate, dar mi-e mila de ce va deveni Pamantul.Deci,oare chiar asta suntem? Care e rostul existentei noastre?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Sa descoperim natura, cred ca e datoria noastra sa facem asta, dar noi traim ca niste animale stupide si irationale

2 răspunsuri:
| Danyel2002 a răspuns:

Greu de spus...

| ambicio a răspuns:

Rostul existentei noastre e să fim fericiți, să oferim și să primim iubire.