anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare barbatii care isi fac manichiura, se epileaza, isi aranjeaza mereu parul, etc desii sunt casatoriti si eventual si cu copii o insemna ca sunt bisexuali, dar nu pot sa o spuna? Voi ce credeti? poate este vreun psiholog pe aici care stie mai bine despre ce vorbesc... Chiar sunt curioasa.

6 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Sa inteleg ca, in mintea ta, un barbat casatorit caruia ii place sa arate ingrijit e bisexual. Dar, acelasi barbat, NEcasatorit, e, prin definitie, heterosexual.
In concluzie, odata casatoriti, barbatii n-ar mai trebui sa se preocupe de felul cum arata. Eventual nici sa nu se mai spele, nu?

Abh
| Abh a răspuns:

Nu cred ca un barbat ingrijit e neaparat bisexual, inseamna doar ca ii place sa arate bine. Cu ce nu sunt eu de acord la barbati, este pensatul sprancenelor, la aceia chiar am dubii ca ar fi hetero.

lolita
| lolita a răspuns:

Atat femeile cat si barbatii ar trebui s aibe grija de imaginea sa, fie ei casatoriti sau nu. imagineaza-ti un barbat cu o functie importanta ca se prezinta la o reuniune cu unmghiile negre, cu prul valvoi si cu trei metri de par car le iese pin camasa. eu nu as face afaceri cu un barbat asa.

| danutzsan a răspuns:

Anonimule, sunt un tip care se epileaza,(unde este cazul)care-si aranjeaza mereu parul, fiind lung il spal des, folosesc tot felul de balsamuri, creme de ingrijire a miinilor, imi tai pielita de la unghii, imi place sa miros bine sa fiu ingrijit si sunt si un om normal, nu bisexual, homosexexual. Curatenia ESTE FOARTE IMPORTANTA

| MidnightLady a răspuns:

Eu cred ca ne-au invadat "bibanii" cu nesfarsitele lor nelamuriri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mesaje de dincolo de intelegerea unora? Inteligent de stupid.