anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare cand o sa se termine cu "stirile bomba" din ziare?
"Nepoata lui Carlos Santana, a mancat shaworma in Bucuresti" (Incredibil!)
"Mutu a plans in vestiar dupa ce a luat sibutramina" (alta bomba)
"Radu Mazare i-a facut cadou Taniei Budi o pereche de chiloti rosii" (asta-i cea mai tarelaughing...ma gandeam ca i-a facut lui Nastase)
Oare chiar nu mai au astia subiecte?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai sa zicem, aia cu Mutu, se mai accepta, dar celelalte...Nu mai au subiecte(daca n-ai intreba pe mine, ti-as spune ca nu au avut niciodatawhistlingbig grin), sigur, doar sa spuna toate vrajelile pe care le afla si sa minta...cam atatwhistling. Cel mai bine e sa nu citim ce nu ne intereseaza si gatawinking.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca nu se mai indoieste nimeni de faptul ca rahatul se vinde cel mai bine. Tocmai de asta avem ziare de can-can laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Nicu-Nebunu- cine le cumpara?
Eu nu.

| TzaCaNeL a răspuns:

Eu m-am saturat de stirile astea despre ce a mancat unu, sau ce a facut altul. As vrea sa vad si eu un ziar care vorbeste despre ce mai apare nou, ce concerte se mai organizeaza. Dar n-ai de unde, ei vor ceva senzational.

cami
| cami a răspuns:

Ba da, "Daniela Crudu poarta la par un elastic roz, si-si curata masina de zapada cu o laveta verde " (poftim, stire)

| lolly_3072 a răspuns:

Wow. a mancat shaorma in bucuresti. ce stire.cum de ne-a onorat cu prezenta sa?

April
| April a răspuns:

De cand e lumea lume si a descoperit alfabetul, interesul pentru stiri care se adreseaza curiozitatii de cel mai jos nivel a stimulat comercialul.Nu numai "romanul care scuipa seminte"se dovedeste avid de astfel de informatii, dar peste tot in lume senzationalul ieftin se vinde.Cum am explica altfel succesul de best-seller al memoriilor Monicai Lewinski sau insemnarile nu-stiu -carui criminal ce-si dicteaza amintirile unui reportar lacom de bani si notorietate? Totusi, oare numai cei care publica asemenea stiri sunt vinovati? Ei vor sa vanda; dar de ce le cumparam? Nu cumva suntem mai vinovati decat ei? Cu tot respectul va amintesc ca scopul suprem al acestei lumi pare a fi banul si daca se dovedeste ca lumea plateste mai degraba ca sa afle ce-a mai facut circarul Radu Mazare decat primarul cu acelasi nume, inclin sa cred ca vanatorii de astfel de stiri sunt mai isteti decat noi.Ca viata noastra a fost invadata de prost-gust, kitch, false modele, este o realitate mai mult decat trista
; de-a dreptul tragica.Somnul ratiunii naste can-can-uri, otv-uri, suete, show-uri pacatoase! Dar, vorba unui alt user:telecomanda este in mana noastra!

| stefan31 a răspuns:

Nici o data nu o sa se opreasca cu tampenile astea, dar asta e problema la noi Romanii cumparam, citim ce le mai mari prosti.

| PisicaAristocrata a răspuns:

Http://stirileprotv.ro/......aceri.html :))

http://stirileprotv.ro/......pless.html :-&

http://stirileprotv.ro/......ubrat.html :|

Astea au fost, de-a lungul timpului stiri de prima pagina pe stirileprotv.ro...