Exact la chestia asta faceam si eu referire! Nu zic ca suntem prosti dar marea majoritate suntem foarte usor de manipulat. poate ca si eu mai cad in plasa lor din cand in cand.
Da, dar daca stii care e pericolul, stii la ce sa te astepti, esti totusi mai protejat decat cei nestiutori.
Vorba cuiva de mai sus: "Ăia pomeniţi de tine sunt prizonierii propriei lor prostii."
Eu am un Samsung pe care l-am ales singur pe baza propilor cunostinte si ma doare undeva de viata oricui nu a facut ceva remarcabil in viata.Problem solved.
Acum serios odata ce devi constient de influenta pe care o manifesta societatea (turma) asupra ta deja gandesti mai liber ca majoritatea oamenilor.
Doar pentru ca nu toata lumea a fost manipulata in aceeasi masura nu inseamna ca nu au fost manipulati deloc. Cu cat te maturizezi mai mult cu atat mai des vei realiza ca te-ai agatat si ai fost controlat prin lucruri fara valoare.
Ce trebuie sa intelegi de pe acum este ca niciodata nu vei realiza in ce masura ai fost manipulat. Vei defini franturi si vei realiza anumite lucruri dar imaginea de ansamblu e foarte greu de realizat, daca nu, chiar imposibil.
anonim_4396 întreabă: