| Solutionistul a întrebat:

Oare cand si cum s-a intamplat sa devenim niste marionete? Cati dintre voi v-ati dat seama de acest lucru? Adica uitati-va putin in jurul vostru. ajungem sa cumparam lucruri de care NU avem nevoie. Cum apare iphone 6, trebuie sa il avem pentru ca E IPHONE! Dar ne mai intrebam daca avem nevoie de el? NU, pentru ca e iphone! Un alt aspect, foarte interesant care ma pune pe ganduri! De ce Doamne iarta-ma trebuie sa ne intereseze pe noi atat de mult viata vedetelor? Scandalurile in care sunt implicate si alte chestii. ajung sa ascult discutii in fiecare zi legate pe tema aceasta! Chiar asa am ajuns sa fim complet manipulati?

37 răspunsuri:
| Solutionistul explică (pentru Mayar):

Exact la chestia asta faceam si eu referire! Nu zic ca suntem prosti dar marea majoritate suntem foarte usor de manipulat. poate ca si eu mai cad in plasa lor din cand in cand.

| Mayar a răspuns (pentru Solutionistul):

Da, dar daca stii care e pericolul, stii la ce sa te astepti, esti totusi mai protejat decat cei nestiutori.

| Duucu a răspuns:

Vorba cuiva de mai sus: "Ăia pomeniţi de tine sunt prizonierii propriei lor prostii."

| Apetrei_Bogdan_1995 a răspuns:

Eu am un Samsung pe care l-am ales singur pe baza propilor cunostinte si ma doare undeva de viata oricui nu a facut ceva remarcabil in viata.Problem solved.

Acum serios odata ce devi constient de influenta pe care o manifesta societatea (turma) asupra ta deja gandesti mai liber ca majoritatea oamenilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand ni s-a intamplat sa fim altceva decat simple marionete?

| Solutionistul explică (pentru anonim_4396):

Pai nu toti sunt asa usor de manipulat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Solutionistul):

Doar pentru ca nu toata lumea a fost manipulata in aceeasi masura nu inseamna ca nu au fost manipulati deloc. Cu cat te maturizezi mai mult cu atat mai des vei realiza ca te-ai agatat si ai fost controlat prin lucruri fara valoare.

Ce trebuie sa intelegi de pe acum este ca niciodata nu vei realiza in ce masura ai fost manipulat. Vei defini franturi si vei realiza anumite lucruri dar imaginea de ansamblu e foarte greu de realizat, daca nu, chiar imposibil.