Pai potrivit internetului, prin august
Legat de ce credem noi... doar la ghici am putea spune "august".
"The CDC tracks birth data nationwide, and July through October are the busiest birth months, with August or September typically having the highest number of births".
"August had the most births each year from 1990 to 2006 except for six years (1992, 1993, 1997, 1998, 2003 and 2004) when it was edged out by July, according to National Center for Health Statistics."
Toamna,septembrie-octombrie,asta din date oficiale nu ceai observat tu.Cel putin asa erau pana acu cativa ani si nu cred ca se modifica cine stie ce.
De ce toamna? Pt ca in sezonul rece, ianuarie -feb oamenii in general stau mai mult impreuna, in casa, de aici si ceva mai mult sex, de unde rezulta ceva mai multi copii
Citisem undeva acum ceva ani că cică vara ca deh, iarna e frig și ca sa te încălzești
Pe undeva prin Iarna as spune eu. Am cunoscut multe persoane care au fost nascute chiar in ultima luna din an sau in primele luni ale anului. Cred ca depinde si de generatia ta, pentru ca si ele sunt importante de luat in acest calcul.
La ce ți-ar folosi să știi lucrul acesta!?
Eu zic că prin Martie Aprilie
Pt că in general femeile incep să vrea copii pe la 18 ani când ele termina clasa a 12 a
si durează putin până când găsesc fraierul care să vrea să fie sclavul lor pentru tot restul vieții cărora să le facă ele un plod
asa că vine vara
si vara femeile sunt mai abordabile mai dezbracate si isi arata formele mai mult
iarna nu se poate vedea cum arata o femeie si in general relatiile se infiripa asa in metrou la strand sau pe plaja
din intâmplare in lift sau pur si simplu pe o scară rulantă
femeia rămâne insărcinată spre toamnă și gata scoate plod-ul din bikini pe primăvară prin aprilie
cam așa văd eu lucrurile
Si inainte de aprilie se fac nunțile pentru că fraierul este amenințat cu plod-ul de către fata respectivă si vine soacra si spune ți-a plăcut să dai din fund acum ia si creste
hai să facem nunta
Daca până să se cășătorescă toti ii intrebau si pe el si pe ea când se căsătoresc
acum după ce să-u cășatorit și au intrat si ei in rândul lumii urmeaza următoarea intrebsare
loc de veci v-ați luat?
August. Si iulie. Am cunoscut prea multi oameni care sunt mandri ca sunt zodia leu