| MistarGoGu a întrebat:

Oare cat sunt supraevaluati artistii de muzica în România sa ceara 5-10.000 Euro pentru câtva ore de " behăit " cu muzica lor pusa pe fundal? Și apoi sa își etaleze vacantele, casele & mașinile?
Cum vi se par voua tarifele astea pe behaiala? Care artist vi se pare ca cere prea mult în raport cu prestația artistica?

6 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu stiu, n-am problema asta. Nu-mi permit, nu-i angajez. E simplu.
O formatie de dansuri populare, care iau si invitatii la dans mi se pare un numar artistic mai reusit decat un "artist" pe care nu mi-l permit.
Am fost la o nunta unde fratele mirelui si "trupa" (amicii) lui au facut breakdance de au ramas toti invitatii pe spate. Niste adolescenti ambitiosi, uite ca au facut show.
Daca imi amintesc bine, a fost si un Mare Magician (sub 10 ani) care a incantat multimea.

Referitor la tarife, probabil primariile ce ii mai angajeaza de Revelion, dar si acolo s-au redus bugetele.
In rest, cine isi permite. Daca isi permite. Eu nu fac imprumut in banca pentru "artistul" momentului.

| TimberWolf a răspuns:

Vorbesti de manelisti? Nu stiu ce sa zic, daca vorbim la modul general pasaricile de la radio nici macar nu-si scriu versurile, adica, despre ce vorbim...numai ele stiu cum au ajuns in top.

| Kufu95 a răspuns:

Până la urmă este treaba oamenilor, că îi cheamă, să le cânte și dau atâția bani, nu trebuie, să ne băgăm noi în asta. Pe deoparte îți dau dreptate, la faza că sunt anti talente majoritatea, cei și cele din mainstream, acum dacă ar fi, să fac o listă, ar fi una lungă. Acum depinde la cine te referi și tu, vreau să mă lămurești.

| MistarGoGu explică (pentru TimberWolf):

Cam toți! Eu nu vorbeam de compus versuri sau muzica! Ca de aia se ocupa cei cu " studii "! 95 % sunt interpreți!
Am impresia ca managerii lor pun scoruri din astea aberante pentru condițiile și piața din România!
Mulți din artiști " trag " la caruta *( BMW & Mertzan-ul ) unui manager!

| MistarGoGu explică (pentru Kufu95):

Cam toți! Populara, manele, trap &&& so on! Mulți trag la căruța unor manageri care pun preturi din pix prin birouri!

| LisaJulie a răspuns:

Artiștii din România=80-90% persoane care mimează telenovele și experți in scandaluri pentru Cancan deoarece asta se vinde și toată lumea sta cu ochii in televizor la scandaluri! Bineînțeles ca asa este peste tot, dar noi promovam o incultura arătat doar asa ceva la emisiuni