Putem calcula. Sunt 1, 4 miliooane, numărul de ani de când ființează, rata mortalitâții anuale, un mic calcul și îți iese. Iar te plictisești.
Mai mult ca sigur sunt unii utilizatori decedati...
Tu pe când speri să ne părăsești? Te invit la centenarul meu în Douăzeci Patrujșase.
Ce? Eu o sa mor in 2082, asa a zis un site fake.
Și tu ai și crezut?
Cine?
Era un user ( de fapt era o ea), foarte înfiptă în comentariile pe care le scria. Pe toți critica, judeca, trăgea concluzii aiurea și ce nu ii plăcea, te bloca imediat. Femeie la 50 ani intra în polemică cu copii, cu adolescenți și mulți se certau cu ea. Și dacă ii ziceai ceva, îți răspundea "Vezi că este diferență de vârstă între noi și ar trebui să mă respecți un pic". Oricum, nu a murit. Acum se ascunde sub alt pseudonim (nu zic care). Am avut recent o conversație cu ea, iar felul în care mi-a răspuns a făcut să îmi dau seama cu cine discut. Este o țață, doar cei vechi vor știi de ea. Eu nu sunt chiar așa nou pe TPU. Contul este nou, de TPU știu din anul 2013. Însă cunosc caracterele multora de pe aici si interesant că aproape toți pe care i-am avut la blocați pe vechiul cont, să îl blochezi și pe acesta. Pur și simplu același caracter și după ani în care zici că poate omul se schimbă în gândire și comportament.
Eu nu respect un om doar pentru ca are o varsta mai mare ca a mea.
Chestia că, persoana despre care am spus, se considera mai deșteaptă față de alții. Și pentru că ești mai tânăr, trebuie să taci gură, să nu contrazici pentru că numai ea are dreptate. În fața ei noi ( tinerii) suntem niște proști.
Haa, o stiu!
Lupul isi schimba parul, dar naravul, ba!
Vorbesti despre mine, inventezi un scenariu exagerat, nu corespund exact cu descrierea.
Vezi care, nu mai sunt acivi ..noi,care mai dam pe aici, suntem inca vii.