| SatinEffect a întrebat:

Oare ce e in mintea oamenilor care stau in anturaje, grupuri, locuri in care nu sunt bine primiti in general sau in care li se spune in fata ca nu sunt placuti?

5 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

In mintea lor este ca poate poate vor fi placuti pana la urma, cersesc si eu atentie cumva, probabil ca incearca sa fie cat mai placuti, doar doar sa fie acceptati, oricum e o prostie, eu stau doar cu oamenii care ma plac, atat.

| Emma30555 a răspuns:

Spera ca vor fi acceptați. Uneori cred ca se întâmplă

| oglindasultanului a răspuns:

Dependenta financiara pana gaseste o alta sursa, sta de obligatie.

| 1997onur a răspuns:

Anturaje te pot aduce pe drumuri foarte greșit știu foarte bine ce spun am doi prieteni la muncă băieți de nota 10 au și permis amândoi știu și meserie amândoi dar miau spun cum din cauza la anturaje au ajuns sa se drogheze și sa de taie pe mâini le-am văzut mâinile miau arată chiar ei Anturjale le-au distrus mulți ani din viata pe care singuri spune ca nu-i poate lua înapoi și nu mai poate lasa de fumat substanțe pe care le fumează ei și au făcut o grămadă au probleme cu politia și alte rahaturi oricum știam ca Anturajle mereu te pun pe un drumuri greșite mi-am văzut mulți prieteni cum ia făcut sa ajungă pe drumurile alea și ma bucur cu adevărat ca Dumnezeu ma ajutata să-mi dau seama ca acele drumuri nu sunt soluția la nimic și nici ce trebuie în viață dar mai este și asta ce se aseamănă se aduna și ei știai mulți din ei ca nu este bine ce făceau adică droguri și altele și tot făceau deci le plăcea ce făceau făceau cu buna lor conștința nimeni nu ia în pins de la spate du-te drogheze du-te fa ia du-te și ai probleme cu politia puteau munci cinstit să-și vadă de treaba dar e grele n-ai cum sale spun asta te vor înțelege greșit te mai și trazești ca îți faci și dușmani după.

| EuSuntMarius1 a răspuns:

Sincer acei oameni nu au pe nimeni și vor să socializeze, să nu stea singuri, le e foarte frică de singurătate