| freehugs a întrebat:

Oare ce e mai frumos decat dragostea? sa simti fluturasii aia in stomac cand il/o vezi, sa tresari cand ii auzi numele, cand te saruta, cand te imbratiseaza.cand stai ore intregi in fata oglinzii inante de intalnirea cu el/ea, sa nu stii (pentru fete) cum sa iti faci parul, cum sa te fardezi, cu ce parfum sa te dai ca sa te simti frumoasa pentru el >8-. atunci cand mergi pe strada cu gandul la ea/el sa te impiedici sau sa intri in cineva laughing. sau cand mori de fericire cand te suna, sau iti da sms dupa ce nu ati mai vorbit big grin

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Fluturii din stomacul meu i-am donat pentru ca oricum mureau din lipsa de inactivitate.Cu statul in oglinda nu prea le am, ca sa fiu sincera pentru ca ma cam sperie urata aia din oglindaphbbbbt. Iar daca ma bagi in ceata si cu machiaj, e prea multI don't want to see
Sa mor de fericire? Uite un motiv bun pentru a muri

| Vizitiul a răspuns:

Ce e mai frumos decat dragostea? Persoana iubita!

| Romancutza a răspuns:

Nici un alt sentimen.Este atat de frumos acest semtiment.Cate-odata stai ore intregi cu telefonul in mana asteptand sa te sune.

| Aiicha a răspuns:

Libertatea.

| katy19bv a răspuns:

Ce e mai frumos? Mai frumos de atat e ca acest sentiment/aceasta atitudine sa il/o ai, sa ilo aibe si peste 10, 20, de ani happy