anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare ce fac cu banii organizatiile astea care sustin ca i-ar ajuta pe copii din Africa? De foarte multi ani promit ca ofera ajutor, dar nu se vad schimbari.Am citit ca la fiecare 8 secunde moare un copil de foame. Daca s-ar fi facut ceva in sensul asta azi nu am mai fi vazut tot felul de imagini socante cu copii malnutriti in ultimul hal. Se fac multe donatii, de ce nu se iau cel putin masuri pentru a fi controlate sarcinile, sa li se puna la dispozitie masuri de protectie. Numai ei stiu ce fac cu donatiile in timp ce aia traiesc in saracie lucie si mor pe capete. Parerea mea este ca au doar scop de castig si nu de a ajuta.

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Adevarul e ca nu ne pasa de ce fac copii aia din africa din moment ce noi o ducem aiurea, stiai ca cei mai multi voluntari sunt in tariile bogate? e cand o duci bine ai timp sa te gandesti si la alti, sa nu fiu ipocrit nu-mi pasa cati mor, daca eu maine mor ma calca o masina i va pasa la un strain? ne pasa doar de noi atat ca fiolozofim sunt doar o parte a ipocriziei care ne defineste

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Da.