| Florentina9210 a întrebat:

Oare ce isi poate dori un om de la viata: o familie care il iubeste, cariera, faima, bani?
este posibil ca o persoana care are tot ce isi doreste sa isi doreasca mai mult, deoarece niciodata nu e de ajuns ceea ce are?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Parerea mea este ca viata ete un puzzele si cu fiecare piesa/experienta traita evoluezi spre o stare de normalitate,fericirea nu exista pentru ca omul vrea mereu ceva ce nu are,e bine sa ai de toate dar sa nu exagerezi,daca muncesti foarte mult vei muri cu multi banii,daca vrei sa ai familie ai nevoie de banii, daca vrei cariera trebuie sa faci sacrifici dar sa nu uiti si sa te bucuri de viata, normal ca asa e, omul e o fiinta care prin dorinte isi causeaza suferinta asta a scris buddha, diversitate flory asta e cuvantul de aur

de vede si in vest ca aia au de toate sunt depresivi ca le lipseste multe numai vb ca omul nu-i adaptat la viata din prezent, nu cred ca familia e scopul vieti si diversitatea poate fi sau nu

36 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Continui sa cauti dispute cu mine, nu? Foarte bine atunci
Acum cat sunt si eu pasnic, dar nu te uit!

| Florentina9210 explică (pentru Drimmero):

Bine. Vezi sa nu ma uiti. Stiu ca tot tii la mine, oricat te-as ''intepa''. happy

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Esti tu asa sigura?

| Florentina9210 explică (pentru Drimmero):

Eram ironica, bae!

| FaraNume1245 a răspuns:

Oamenii mereu vor vrea mai mult, asta e firea lor, sa complice lucrurile simple.