anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare ce o fi gandit primul om care a muls o vaca? Dar ce o fi gandit vaca?

Răspuns Câştigător
| Chuck a răspuns:

1) Omul era zoofil si se gandea ca o excita. Vaca nu gandea nimic.
2) Omul era zoofil si se gandea ca o excita. Vaca era sado-maso.
3) Omul, a vazut vaca hranind puii si s-a gandit ca acea substanta(laptele) l-ar putea hrani si pe el. Vaca nu a gandit nimic.
4) Omul, a vazut vaca hranind puii si s-a gandit ca acea substanta(laptele) l-ar putea hrani si pe el. Vaca a gandit ca se poate usura in felul acesta.

Am si alte idei (poate proaste) laughing. Oricum tare intrebarea.big grin

10 răspunsuri:
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Intrebare din putul gandirii clasice.
Eu nu cred ca a muls-o prima data, cred ca a supt-o! Vaca cred ca i-a fript o coada pe spate crezand ca omul e o musca.

HepHap
| HepHap a răspuns:

O: Mulg, deci exist!
V: Muuuuuuuulge-ma!

| Psihoyounger a răspuns:

Probabil oamenii au vazut vitelul ca suge de la vaca si s-au gandit ca ar putea scoate si ei niste bani, dar bineinteles, nu era sa se apuce sa suga si el, asa ca a inceput sa o mulga... vaca nu imi pot da seamana ce s-a gandit pentru ca nu stiu daca vaca gandestelaughing Totul e pentru bani...sau nu?

| crisS a răspuns:

Da, oare ce cauta omul( la vaca) atunci cand a descoperit laptele? laughing

| cîrne a răspuns:

O:doamne, ea e eva? V:ce bou e si asta! ba boule, nu vezi ca ma tragi de coada?

| Swabia a răspuns:

Dar de cand vaca gandeste?!

| Swabia a răspuns:

Da`de cand vaca gandeste?!hee hee

| roksyk a răspuns:

Omul a vazut prima data cum vitelul a supt de la capre, apoi a observat si la vaci. Pt. ca si la oameni "puii" sug lapte, dar numai cateva luni, primul om de care vorbesti tu s-a gandit: " De ce sa am eu dreptul sa beau lapte doar de la mama mea? Hai sa iau si de la vaci, ca doar au destul, nu vezi ce ugere mari au!" Iar vaca, probabil, s-a impotrivit, iar dupa ce omul a domesticit-o, era obisnuita si a inceput sa produca mai mult lapte, astfel incat sa aiba si puiul ei, si omul.
Ce zici? big grin Plauzibila povestea?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@roksky - imi place.
@chuck - faci o cercetare pe tema asta? Ca ai dat ceva premise pentru o concluzie. Oricum, bune premisele.

| angel4love a răspuns:

Omul: Ce marfa!
Vaca:What are f**k? You're crazy!

Are si vaca niste scoala!laughinglaughinglaughing